Partizan pozajmio Zvezdi šestoricu igrača!

Crno-beli će praktično razigravati igrače najvećeg rivala, jer trenutno ni nemanju drugog izbora

  • 12

Vaterpolo klub Crvena zvezda u najtežem trenutku dobila je podršku od najvećeg rivala, ali je pitanje koliko će i to pomoći posrnulom klubu da izgura narednu sezonu.

Partizan je sa crveno-belima dogovorio pozajmicu čak šestorice vaterpolista, koji će od naredne sezone nositi kapicu Zvezde. To su: Nemanja Bakić, Filip Janković, Nikola Japundžić, Nikola Radulović, Mihajlo Repanović i Aleksandar Andrejevića, a za uzvrat šampion Srbije dobio je talentovanog Radomira Drašovića.

>>> Šefik napustio Zvezdu i prešao kod rivala

Drašović je prošlog leta prešao u Zvezdu iz Singidunuma i minule sezone odigrao 32 utakmice u svim takmičenjima uz 23 postignuta gola, a debitovao je i za reprezentaciju Srbije na meču Svetske lige protiv Nemačke.

Zvezda je zbog loše finansijske situacije ostala bez gotovo kompletnog tima iz prošle sezone: Braća Rašović, Strahinja i Viktor, prešli su u Barselonetu, kapiten Sava Ranđelović pojačao je Brešu, Aleksandar Njegovan je postao član Miškolca, Dimitrije Obradović je u Romi, Denis Šefik i Nikola Tomašević pristupili su kragujevačkom Radničkom, Marko Draksimović je otišao u Delfinse iz Australije...

Na izlaznim vratima su i Nikola Eškert, Ivan Rackov, Đorđe Bijelić i Veljko Tankosić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PFC

    1. septembar 2015 | 22:11

    Ovi ljudi sto rade u vaterpolu su nevidjeni carevi! Svaka im cast po hiljadu puta. Drugi svet u odnosu na fudbal i basket.

  • .

    1. septembar 2015 | 22:05

    Mi vama u vaterpolu pomažemo a vi nas u košarci uništavate. Daleko ste vi od nas....

  • .

    1. septembar 2015 | 22:05

    Pokazali smo da smo gospoda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA