Partizan i Vujošević se ipak dogovorili!

Novo rukovodstvo crno-belih postiglo je dogovor sa bivšim trenerom oko spornih pitanja

  • 17

Duško Vujošević i novo rukovodstvo Partizana postigli su dogovor oko svih spornih pitanja, potvrdio je njegov menadžer Miško Ražnatović.

- Duško Vujošević, klijent Agencije BeoBasket potpisao je danas sporazum sa KK Partizan, kojim su regulisana sva sporna pitanja - napisao je Ražnatović na Tviteru.

>>> NIJE DUGO ČEKAO: Vujošević već dobio ponudu za posao!

Novo rukovodstvo Partizana na čelu sa Nikolom Pekovićem odlučilo je da ne produži ugovor sa trofejnim stručnjakom, koji je crno-belima doneo 13 uzastopnih titula sve do prošle godine kada je Zvezda prekinula dominaciju kluba iz Humske.

Nova uprava je odlučila da krene novim putem, pa je za prvog trenera postavljen Petar Božić. Vujošević nije bio preterano zadovoljan ovom odlukom i izjavljivao je da bi mogao i da tuži klub ukoliko se odnos prema njemu ne promeni.

>>> Vujošević otkrio ko mu je rekao da više neće biti trener Partizana

Spekulisalo se da su dugovanja koja crno-beli imaju između 500 i 600 hiljada evra, što je jednom prilikom potvrdio i Mlađan Šilobad.

Ipak, na kraju je postignut sporazum, te neće biti potrebe za potezanjem nepopularnih poteza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuba

    11. septembar 2015 | 19:36

    Čim su ga oterali daj pare. Čovek voli partizan zar ne.

  • Delija

    12. septembar 2015 | 09:22

    Nema vise casova ljubavi, sada su evri na prvom mestu.... a ispao je galantan, oprostio je klubu 85000e koliko iznose kazne u toku sezone

  • Звезда

    11. septembar 2015 | 18:05

    Да им опрости дуг, не верујем. Да пролонгира исплату, вероватно. То му иде у корист. Обрачунаваће камату која за тај износ није мала. Тако да ће вероватно да узме још више него што су му дужни. Вероватно се зато и договара. То је пријатељски начин да их финансијски још мало "удави". Фин је он, али фине су му и паре да би их се одрекао.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA