ĆIRO POLUDEO KAD JE VIDEO IME: Biće kukastih krstova i ustaških pozdrava koliko hoćete!

Legendarni hrvatski trener poludeo kad je saznao ko bi mogao de preuzme kormilo hrvatske reprezentacije

  • 5

Hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević emotivno je reagovao kada je čuo ko bi mogao da bude naslenik Nika Kovača na mestu selektora Hrvatske. Konstatovao je da ga Mamić i Šuker neće izabrati jer znaju a može da ih sruši iznutra.

Nakon razočaravajućih rezultata na gostovanjima u Azerbejdžanu i Norveškoj, počele su spekulacije o budućnosti pozicije selektora u Hratskoj reprezentaciji..

>>>Hrvati smenjuju selektora, tamo je rasulo!

Ćiro Blažević u lošim rezultatima ekipe kao glavnog krivca vidi trenera. Rekao je da je Kovač u utakmicama pokazao da je nestručan. On je u intervjuu za "Jutarnji" rekao da se vođa sluša ako ima znanje, a znanje je autoritet.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Međutim, najveću reakciju izazvalo je saznanje da bi Ante Čačić mogao da preuzme mesto selektora reprezentacije Hrvatske.

- Ako Čačić postane selektor, ja ću emigrirati! Moram pobeći odavde, ne mogu više... Niko mudar nije zanemario glas naroda. Ko to ignoriše, stradaće. A oni taj glas javnosti uopšte ne prihvataju i zato, ne čudite se, biće kukastih krstova i ustaških pozdrava koliko hoćete. Sve dok ih ne prisile na odlazak - izjavio je uzrujani Ćiro.

Na pitanje  zašto HNS neće postaviti njega za selektora iako je to bila želja ljubitelja fudbala u Hrvatskoj, on je odgovorio da Mamić i Šuker ne slušaju narod. Po njegovim rečim oni su apsolutni vladari hrvatskog fudbala i ne žele Blaževića na mestu selektora jer bi tako mogao da ih sruši iznutra.

printscreen: sportnetwork.rs printscreen: sportnetwork.rs

- Jesam li zainteresovan? Ako me narod želi, naravno da jesam - dodao je Blažević uz konstataciju da za sebe smatra da je najbolji trener na svetu i da bi po preuzimanju selekciji Bugarske i Malte "dao po pet komada" .

- Budimo realni, tražimo nemoguće - zakljčio je Ćiro.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    9. septembar 2015 | 11:56

    Sta godine cine od coveka....Odlepio skroz covek...

  • ing.Miloš Đonović

    9. septembar 2015 | 14:55

    Nama je stalo da Hrvatska reprezentacija bude uspjesna.Ona je rezultatski bila uspješnija,imala je igrače koji su kao reprezentativci Jugoslavije bili najbolji na svijetu.Tako su i bivši predsjednik saveza Vlatko Marković,ali i sadašnji Davor Šuker bili poznati i priznati u jugo okvirima.Nemojte prizivati negativne simbole prošlosti,jer sve što ste postigli najprije u jugo nogometu prozvod je socijalističkih i bratskih odnosa.

  • Ccc

    9. septembar 2015 | 13:42

    Cirooo sto nisi dosao u mb...slovenija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA