ENGLEZI SAVETUJU: Kupite Rajkovića, vredeće desetine miliona za nekoliko sezona!

Kapiten zlatnih orlića sa Novog Zelanda našao se na listi najvećih talenata na igrici Fudbal Menadžer 16

  • 0

Za mnoge fudbalske zaljubljenike koji su istovremeno i ljubitelji kompjuterskih igrica, dan ne može da prođe bez igranja Fudbal Menadžera. U najnovijoj verziji 16, mesto u TOP 50 vunderkinda dobio je i srspki golman, Predrag Rajković.

Bivši čuvar mreže Crvene zvezde, koji sada brani boje Makabija iz Tel Aviva, svrstan je u grupu 50 najtalentovanijih, čija se kupovina najviše isplati. Istraživanje je uradio engleski Miror, kako bi olakšao zaljubljenicima u FM, kako bi u startu mogli da obave najbolji mogući prelazni rok.

Rajković je jedini od srpskih fudbalera koji se našao na listi. Početna cena na tržištu mu je 957.000 evra, a ona će kako sezone budu prolazile samo rasti.

Popularni Rajko nije na najbolji mogući način počeo sezonu u novom klubu, imao je i dobrih izdanja, ali i nekih koji nisu za pohvalu, a potpuno nemoćan pokazao se u Ligi šampiona, gde je primio veliki broj golova.

>>> RAJKOVIĆ KAO DA JE PUŠTAO GOLOVE: Primio četiri komada, da li je mogao da brani ovo? (VIDEO)

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ipak, to kreatorima igrice nije predstavljalo problem da ga uvrste među najtalentovanije, što je on dokazao i odbranama u Zvezdi, ali i na Novom Zelandu, kada je predvodio Srbiju do svetskog zlata u konkurenciji do 20 godina.

Na listi se nalaze i dva hrvatska talenta - Alen Halilović iz Barselone i Ante Ćorić iz Dinama, oko koga se poslednjih nedelja podigla velika prašina zbog najverovatnijeg odlaska iz Zagreba.

>>> MIHIN ĐANLUIĐI BOLJI OD BUFONA? Golman Milana trenira kao da mu nije tek 16 godina! (VIDEO)

Najzvučnija imena na listi su Martin Odegard iz Reala, Bajernov Pjer Emil Hojberg, Milanov golman Đanluiđi Donaruma.

Kompletnu listu pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA