Mateus razočaran Partizanom: Iznenadila me nedisciplina u igri!

Bivši trener Partizana i legendarni nemački as otkrio da je iznenađen odsustvom ideje u igri crno-belih

  • 15

Legendarni nemački fudbaler i bivši trener Partizana, Lotar Mateus kaže da je iznenađen eliminacijom crno-belih iz Lige Evrope.

 

>>> Cela Uprava Partizana uskoro odlazi! Do tada, glavni je Vazura?!

 

Mateus, koji je uveo Partizan u Ligu šampiona 2003. godine,  je u intervjuu za "Blic" istakao da srpski šampion nema vođu, da su delovali naivno na terenu kao i da su mnogo grešili kod primljenih golova.

 

>>>ISKRENI ILIĆ: Andrija, Brašanac, Džigi... Partizanova deca radila protiv kluba!

 

- Iznenađen sam eliminacijom Partizana. Ne toliko rezultatom koliko nedisciplinom u igri. Talenat nije sporan, međutim, sporno je to što se na terenu nije videla nikakva ideja. Domaćin je dobio crveni karton zbog nesmotrenog igranja rukom, a trebalo je da ga dobije još u prvom poluvremenu posle starta Ninkovića - kaže Mateus za "Blic"

 

On dodaje još neke stvari koje su ga iznenadile

 

- Začuđujuća je bila naivnost celog tima, mnogo grešaka pre svakog gola, izostanak koncepta i igra bez potpisa. Nisam uspeo da shvatim da li su igrali ofnazivno ili defanzivno -rekao je Mateus.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

(Telegraf.rs/Izvor:Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ns

    13. decembar 2015 | 00:49

    Bravo Lotare!! VRATI SE :)

  • akt

    13. decembar 2015 | 08:57

    Bravo! Samo da dodam i šta je izjavio bivši fudbaler Krstajic:"Dolazi Z.Zecevic vadi iz džepa papirić, i na njemu ime predsednika i cl Upravnog odbora.!" Demokratija, nema šta!

  • Rade

    13. decembar 2015 | 08:51

    Potupuno je upravu.Nisu ivek sve treneri krivi.Nama ne bi pomagao ni Sir Alex Ferguson.Jednostavno ova ekipa je glupa,odbrana je za treču ligu,a napadači mogu da trče punom snagom samo 5 sekundi i onda se spetljaju od umora,pa loota leti direkt u golmana ili nebom pod oblake,Jedino Oumaru može da trči i to samo prvo poluvreme,naravno nema ko da ga zameni.Babovič bi trebao da leti momentalno a Ninkovič na prevaspitanje u drugi tim,jer če jednog dana ozbiljno da povredi nekog jadnička.Da ne pričam o lopovima u upravi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA