LALATOVIĆ: Vidić u Zvezdi priča samo sa Džajićem, ostali ne mogu doći do njega!

Vidića niko nije zvao, da li će se oproštajna utakmica uopšte i organizovati?

  • 15

Crvena zvezda ima ideju da na proleće napravi oproštajnu utakmicu za Nemanju Vidića, ali za sada niko nije zvao novopečenog penzionera i predočio mu ideju.

To je za Informer otkrio Nenad Lalatović, trener Vojvodine i Nemanjin kum.

>>> SPEKTAKL NA MARAKANI: Zvezda i Junajted u čast Nemanje Vidića pred 55.000 ljudi?

- Jedini čovek koji u ovom trenutku može da pozove Nemanju Vidića je Dragan Džajić. On je i počasni predsednik, veliki zvezdaš, legenda kluba i jedini koji ima moć da možda utiče na Nemanju. Ostali to ne mogu. Pitanje je da li uopšte i mogu da dođu do Nemanje - rekao je Lalatović i dodao:

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Nemanja mi ništa nije pomenuo. Pitanje je da li su ga zvali iz Zvezde ili je to samo medijski odrađeno. Ukoliko u klubu imaju nameru da mu prirede oproštajnu utakmicu, trebalo bi da ga pozovu. Ja ću ga podržati, u svakom slučaju.

Podsetimo, nedavno je Zvezdan Terzić priznao da je ideja kluba oproštajni meč za Vidića na Marakani, u susretu Zvezde i Junajteda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Lune

    5. februar 2016 | 00:37

    Hm,hmm..kad Djaja ide u " zasluzenu penziju" ..?

  • Dudo

    5. februar 2016 | 07:53

    Meni ovo izgleda nerealno,ali sam mišljenja da se nešto drugo kuva u FSS,nije slučajno baš sad odlučio da završi karijeru,sprema se remont Saveza,Deki Stanković i Vida su prvi pikovi,nadam se...Ali o tom potom.

  • miki

    5. februar 2016 | 10:06

    jos jedno priznanje za dzaju koja je velicina u fudbalu a vidic pravi primer ne samo kao igraca vec i coveka zna da ceni i postuje ono sto je od njega napravio dzaja ostali u nasem fudbalu nisu im dorasli njihovim velicinama jer obojica su svetski igraci bili i svuda priznati jedino u srbiji nisu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA