BOŽOVIĆ: Jači smo sada nego jesenas, sve sem pobede protiv Mladosti je iznenađenje

Trener Crvene zvezde nema kadrovskih problema pred prvu utakmicu prolećnog dela Superlige

  • 10

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da očekuje pobedu protiv Mladosti, kao i da želi da ovaj tim crveno-belih nastavi sa rekordima i ostane zabeležen u istoriji.

>>> SPECIJAL PROGNOZA SUPER LIGE: Ko će prvi do Zvezde pred plej-of?

- Očekujemo još jednu pobedu i sve drugo bi bilo iznenađenje. Mislim da smo kvalitetnija ekipa, ali treba to da potvrdimo i na terenu. Imamo 19 pobeda u nizu, ali želimo da napredujemo još više i da naravno da postavimo nove rekorde i ostanemo zabeleženi u istoriji Crvene zvezde - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je dodao da nema kadrovskih problema pred utakmicu i istakao da od starta utakmice njegov tim mora da nametne svoj tempo igre.

- Mi smo domaćini i mi smo Crvena zvezda. Trebalo bi da nametnemo svoj tempo. Treba da nateramo protivnika da razmišlja o nama. Potpuno zavisimo od naše igre - rekao je crnogorski stručnjak i dodao da je tim jači nego u jesenjem delu šampionata.

- Novim igračima smo dobili konkurenciju u ekipi i to bi trebalo da doprinese kvalitetu. Mislim da smo jači nego jesenas i očekujem da igramo još bolje u nastavku sezone - zaključio je Božović.

Utakmica 23. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana na programu je u subotu od 14.00 sati na stadionu Rajko Mitić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    19. februar 2016 | 15:04

    Идемо Грофе до 27 у низу.

  • Maksa

    19. februar 2016 | 16:29

    Aaaaaa dusmani boli ovaj grof,tako boli da nemozete ni da iskulirate..... aaaaaaa jb grofe samo tako!!!!

  • Milance

    19. februar 2016 | 14:49

    Jel ima ulazaka u svlacionicu na poluvremenu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA