ZVEZDINA 22. POBEDA KAO POKLON ZA ROĐENDAN: Jagodina pala u drugom poluvremenu! (VIDEO)

Crveno-beli odigrali loše prvo poluvreme, a onda u nastavku postigli tri gola na stadionu "Rajko Mitić"

Crvena zvezda je upisala 22. pobedu u nizu i trijumfalno proslavila 71. rođendan, ali je za to morala debelo da se potrudi protiv izuzetno dobro raspoložene Jagodine.

Crvena zvezda - Jagodina 3:1

(Ibanjez 60, Katai 69, Vijeira 90+2 - Jevtić 62)

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Petković, Pavićević (od 64. Plavšić), Edson, Ibanjez, Le Talek, Donald, Srnić (od 69. Ristić), Grujić, Katai (od 90+1 Sikimić), Vijeira.

JAGODINA: Tatić, Đorđević, Gašić, Filipović, Miladinović (od 81. Popović), Mitošević, Nedović (od 77. Ivanović), Nikolić, Kjereme, Savković, Jevtić (od 71. Lečić).

Sudija: Petar Piper

>>> GORELA MARAKANA! Bakljada navijača Zvezde oko celog stadiona! (VIDEO)

Da je igra domaćih ostala ista kao u prvom poluvremenu, 22.122 navijača bi vrlo verovatno razočarani otišli sa stadiona "Rajko Mitić". Jagodina je mnogo bolja ekipa pod Stevanom Mojsilovićem, i to je itekako pokazala u Beogradu. Ne viđamo često da gostujuća ekipa ima toliko dobrih prilika, i "ćurani" su se svesrdno trudili da prekinu niz crveno-belih.

Ipak, u nastavku je fortuna pogledala crveno-bele, koji su se pokrenuli golom Ibanjeza iz prekida, a pogotovo razmrdali ulaskom Srđana Plavšića u igru nakon izjednačujućeg gola gostiju.

>>> BIĆE OPET FRKE: Da li je Jagodina oštećena za penal i gol protiv Zvezde? (VIDEO)

Umesto suspendovanog Aleksandra Lukovića, štoperski tandem sa Pavićevićem, koji posle povrede nije mogao da nastavi utakmicu, bio je Edson. Nakon meča je i sam trener Božović rekao da je novom igraču potrebno vremena da savlada komunikaciju da bi bolje igrao, što je i bilo očigledno na terenu.

Neuobičajeno loše je Zvezda odigrala prvo poluvreme, pogotovo u odbrani, i zadnja linija je mogla da poruči Kahrimanu da će ga častiti za sve intervencije.

Imao je Kahriman pune ruke posla pred vrlo raspoloženim Savkovićem - tri zicera je imao, ali ne i sreće da matira golmana domaćih.

Osim jednom, kada je pomoćni sudija svirao ofsajd, ali nepostojeći. Umesto gola, pripisan mu je žuti karton.

Nije Zvezda bila bez prilika, naprotiv, posebno je bila opasna kada je akcije kreirala po desnom boku, ali je Jagodina imala bolje i konkretnije šanse.

U nastavku je ponovo Jagodina imala kolosalnu priliku, neverovatno je kako je Savković lako proigrao Nikolića, koji je traljavo šutirao pored gola.

Usledio je period dosuđivanja faulova, a jedan je bio kao poručen za Luisa Ibanjeza, koji je sa dvadesetak metara poslao loptu pravo u mrežu gostiju. Stadionom se orilo "Lučo, Lučo"...

Međutim, ekspresan odgovor stiže od gostiju - Savković je lobovao Kahrimana, lopta je pogodila prečku, a Jevtić je, sam samcijat, samo naleteo i gurnuo loptu u mrežu.

Savo Pavićević je vrlo brzo morao da napusti igru zbog povrede, a Božović je napravio odličan potez uvođenjem Plavšića.

Omaleni fudbaler je uneo živost u igru crveno-belih, i od njega je počela akcija za gol za novo vođstvo - našao je Ibanjeza koji je vratio loptu na suprotnu stativu, gde je sam stajao Katai da postigne svoj 14. gol u sezoni.

Simbolično zbog 71. rođendana Crvene zvezde, u 71. minutu su navijači napravili bakljadu duž tri tribine. U zaustavnom vremenu je tačku na pobedu stavio Vijeira, nakon što ga je sjajno uposlio rezervista Ristić. Portugalcu je to bio već 17. pogodak u crveno-belom dresu.

Superliga, 25. kolo

Subota

Voždovac – Mladost 4:1

(Marinković 16, 38, 51, Obiora 17 – Bajić 73)

Crvena zvezda – Jagodina 3:1

(Ibanjez 60, Katai 69, Vijeira 90+2 - Jevtić 62)

Nedelja

Rad – Vojvodina 13.00

Borac – Spartak 14.00

Čukarički – Javor 14.00

OFK – Beograd – Novi Pazar 14.00

Radnik – Metalac 14.00

Radnički Niš – Partizan 19.00

Tabela: Crvena zvezda 71 (+1), Borac 41, Čukarički 38, Radnički Niš 38, Vojvodina 37, Partizan 36, Voždovac 36 (+1), Javor 31, Mladost 31 (+1), Radnik 30, Metalac 26, Novi Pazar 25, OFK Beograd 22, Jagodina 22 (+1), Rad 19, Spartak 19.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tuki.

    5. mart 2016 | 18:26

    Penala nije bilo.. Ali gol cist kao suza, dzabe ga ponistili.. Zvezdina odbrana je nula! Zvezdas sam..

  • Consigliere

    5. mart 2016 | 20:26

    Grobari više Zvezdu komentarišu nego Partizan,ali dobro nije lako kad znaš da si broj dva u državi i da će tako biti ceo život! Nije im lako ni tabele da gledaju,u svakom sportu su ili 5 ili 6 ili su 8 ili se bore za opstanak ali ne leče se kompleksi niže vrednosti ovde ;-)

  • Jovan

    5. mart 2016 | 19:53

    Bozovicu,odbrana ti skripi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA