Ronaldova mama otkriva gde će Portugalac da završi karijeru

Sudeći po rečima osobe čije mišljenje najviše poštuje, Portugalac se neće seliti iz Madrida

  • 4

Poznato je koliko majka Kristijana Ronalda, Dolores Aveiro, ima uticaja na svog sina i da je faktički njena reč zakon kada je u pitanju nešto vezano za njegovu karijeru.

Takav je slučaj bio kada je prelazio iz Mančester junajteda u Real Madrid svojevremeno, što je bila njena isključiva želja.

>>> I ONA SE PITA: Ronaldova majka iz jakog razloga ne želi da njen sin ode u PSŽ!

U poslednje vreme se sve češće spekuliše da bi Ronaldo mogao da se preseli iz Madrida i da potpiše za neki drugi klub. Pominju se Pari Sen Žermen, Mančester junajted, pa čak i klubovi iz SAD (doduše ne sada, ali za neki transfer u narednim godinama).

Ipak, to je Dolores očigledno rešila da zaustavi i istakla je da će njen sin najverovatnije karijeru završiti u klubu u kome je i sada - Real Madridu.

- Kristijano je srećan ovde, i ovde bi voleo da završi karijeru, u Realu. Ronaldo je osoba koja uvek želi više. On je kao majka. Ima jaku ličnost, veoma je ponosan i uvek želi više. To je njegova najveća mana - preneli su britanski mediji reči Dolores Aveiro.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA