Nikola Vučević objasnio zašto se predstavljao kao Robert Levandovski u NBA ligi!

Kada dolaze u hotel u nekom gradu gde treba da igraju utakmicu, NBA igrači, uglavnom svi, prijavljuju se pod lažnim imenima

  • 0

Crnogorski košarkaš Nikola Vučević bio je gost emisije "U obruču" na Areni sport gde je između ostalog izneo mnogo zanimljivih stvari iz NBA lige.

>>> Pogađao i levom i desnom rukom: Magija Nikole Vučevića se nastavlja (VIDEO)

On je objasnio kakvi su sve vrhunski uslovi za igrače u najjačoj ligi sveta, ali i zanimljivu foru da se svi igrači kada dođu u hotel u nekom gradu prijavljuju pod drugim imenima.

- U NBA je pravilo da svaki klub mora da ima svoj avion, ili ako nema da cele sezone iznajmljuje čarter. Nema letenja redovnim linijama. Mi U orlandu imamo svoj hangar za parkiranje kola i samo izađemo i na 20 metara je avion u koji ulazimo kad putujemo .

- Takođe hoteli moraju da imaju pet zvezdica u svakom gradu, sem u Oklahomi, tamo može i četiri jer nemaju taj od pet zvezdica - objasnio je Vučević a onda ispričao najluđu foru u NBA a to je da se igrači prijavljuju pod drugim imenima.

- Kad sam došao u NBA meni je to bilo čudno, kad sam video da se prijavljuju u hotelu pod drugim imenom. Posle sam to i ja prihvatio pa sam jedne sezone bio Robert Levandovski, a jedne Havijer Pastore. To su evropski fudbaleri, pa ih Ameri ne znaju.Zanimljivo je bilo kad me zovu da mi kažu da je gotova večera pa bude ono "Mister Levandovski" stvarno bude smešno - kaže Vučević i dodaje:

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Jednom sam se prijavio kao Betmen, odnosno Brus Vejn ali to im je poznato pa su provalili.

On je objasnio i zašto je to tako.

- Sve je to zbog navijača. Jer se dešava da neko nazove hotel i traži sobu, sad recimo Nikole Vučevića ili nekog drugog i recepcija ga prespoji. I onda pričaš sa fanovima. Da se to ne bi dešavalo prečesto onda se daju druga imena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA