U Parizu se čulo "za dom spremni": Ustaški pokliči u srcu Evrope!

Tokom utakmice sa Turskom grupa navijača "kockastih" uzvikivala dobro poznat slogan

  • 9

Hrvatski navijači, doduše ne svi, samo mali broj, tokom meča sa Turskom pokličima "za dom spremni" bacili su ljagu na pobedu fudbalera u Parizu, u prvoj utakmici grupe D na Evropskom prvenstvu.

>>> Porodična tragedija Darija Srne: Kapiten Hrvatske čuo najgoru vest odmah posle utakmice

Hrvatski mediji su posvetili pažnju nesportskom ponašanju pristalica "kockastih" osudivši takvo ponašanje, pa tako Jutarnji list piše sledeće:

- Trajalo je kratko, ali čulo se. Dovoljno se čulo da bi opet mogli imati problema. Zanimljivo, nakon tog kratkog, za UEFA nedozvoljenog navijanja, naši navijači kao da su shvatili da su napravili glupost, pa je nekoliko minuta trajala tišina. Kao da je ta tišna značila svojevrsno kajanje - piše portal.

Dalje, navodi se da se "nažalost, uvek nađe neko ko je sposoban na tribinama da napravi štetu Hrvatskoj i nacionalnoj vrsti.

- Nađe se uvek dovoljno praznih glava koji iz ko zna kojih razloga i pobuda uzvikuju to što uzvikuju. Ovoga puta nismo bili sigurni je li ta grupa koja je uzvikivala kažnjivo "štivo" to radila namerno uistinu želevši da naškodi reprezentaciji, ili je društvo samo ponela glupost, budalaština, možda su želeli samo biti "fora". Na jako glup način.

>>> Navijač Hrvatske uleteo na teren da proslavi gol sa igračima! (FOTO)

Na kraju, u zaključku teksta, stoji:

- Eto kako je malo potrebno da se nagrdi dobra atmosfera koju su stvorili hrvatski navijači u Parizu. Hrvatska se očito ne može rešiti onih koji joj ne žele dobro ili su jednostavno - budale.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    13. jun 2016 | 00:02

    Dok ih ne počnu izbacivati sa takmičenja i zabranjivati ustaškoj publici prisustvo ustaše neće prestati veličati ustaštvo.

  • sibin

    13. jun 2016 | 08:04

    bolesnici.

  • Crnac

    13. jun 2016 | 08:57

    Najmanje fašizma (ustaša) ima u hrvatskoj, ali se "glupi" hrvati neznaju odbraniti od tuđih optužbi pa uvek ispadnu krivi, a to u parizu je sitna čarka, više tamo ima četnika nego hrvata i ustaša zajedno, he he...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA