≫ 

IMPRESIVNO: Zadivljujući pogled iz vazduha na novu atletsku stazu u Pazaru (FOTO)

Obrisi novog stadiona već se naziru, a sjajna fotografija iz vazduha simbolično predstavlja i pogled na novo stanje u srpskoj atletici

  • 5

Radovi na izgradnji Atletskog stadiona u Novom Pazaru su uveliko u toku, a trenutno se radi faza asfaltiranja glavne staze, pre postavljanja tartan podloge.

Sada se vеć naziru obrisi budućeg objekta koji bi trebalo da bude ponos grada na Jošanici.

Stadion će biti namenjen domaćim atletičararima, ali njegovi kapaciteti će moći da pokriju i veća državna, kao i međunarodna takmičenja.

Mnogi atletičari iz Novog Pazara dolazili su do vrhunskih rezultata u proteklom periodu, iako su trenirali u veoma teškim uslovima, pošto im je na raspolaganju bio Rekreacioni centar pored reke Raške na improvizovanoj stazi, kao i na terenima Vojske Srbije u Raškoj.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Impresivna fotografija iz vazduha na završene radove asfaltiranja staze u Novom Pazaru ujedno simbolično predstavlja fantastičan pogled na novo stanje srpske atletike i poboljšanje infrastrukture za budućnost srpske kraljice sportova i stvaranje novih šampiona.

Podsetimo, predsednik Atletskog saveza Srbije, Veselin Jevrosimović, prethodno je najavio izgradnju nova četiri atletska stadiona, kao i jedne atletske dvorane, a radovi u Novom Pazaru su samo početak ispunjavanja zacrtanog cilja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    16. jun 2016 | 22:37

    Bravo za Pazarce. Bilo je i vreme da je dobiju. Ima jako puno talentovanih atleticala kojima je preko potrebna.

  • Rasha

    16. jun 2016 | 23:49

    Podrska ulaganju u sportske objekte sirom Srbije ... Ulaganje u infrstrukturu ce se visestruko isplatiti, za razliku od bacanja novca u bunar, kao sto je ulaganje drzavnih kompanija u CZ i Partizan ... Ima jos dosta posla, voleo bi da cujem o investicijama i u Novom Sadu, Nisu, Cacku, Kragujevcu, Kraljevu, Subotici, Backoj Palanci, Krusevcu, Leskovcu, Vranju, Sapcu, Uzicu .....

  • Zoki BGD

    17. jun 2016 | 08:55

    E tako se razvija zemlja,a ne sve u Beograd.Pozdrav Pazarcima :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA