≫ 

Mamić šalje 300 evra mesečno jednom Srbinu u zatvoru!

Mamić je sa Srbinom Aleksandrom Tasićem ležao u istoj sobi u zatvoru i tu su se sprijateljili, a nakon izlaska bivši čelnik "modrih" mu je obećao da će mu slati novac za kantinu

  • 11

Bivši predsednik fudbalskog kluba Dinamo Zagreb Zdravko Mamić otkrio je da svakog meseca šalje 2000 kuna (300 evra) jednom srpskom robijašu u zatvoru u Remetincu.

>>> HAOS U SPLITU: Zdravka Mamića gađali dimnim bombama! (VIDEO)

Zagrebački "Jutarnji list" navodi da je srpski robijaš Aleksandar Tasić (46) sa kojim se Mamić zbližio dok je delio sobu u zatvoru u Remetincu. On je nedavno ugostio u Zagrebu i Acinu porodicu koja je iz Srbije došla u posetu.

Inače, ovaj list otkriva da je Tasić zapravo član grupe Pink Panter, čijih nekoliko članova je policija uhapsila u julu prošle godine u Zagrebu zbog optužbi da su planirali pljačku vozila Fine.

- U zatvoru sam u sobi bio s jednim Srbinom, jednim Kameruncem i jednim Albancem. Kada sam izašao iz pritvora, rekao sam da ću im slati po 2.000 kuna za kantinu dok su god u Remetincu. Vrlo brzo nakon mene je otišao taj Kamerunac, ostala su dvojica i ja sam tome Srbinu i tome Albancu slao po 2000 kuna za kantinu.

- U međuvremenu je Albanac negde otišao na izdržavanje pa sam izgubio kontakt s njim, Srbin je još uvek u Remetincu i ja mu i dalje šaljem po 2000 kuna za kantinu -, ispričao je Mamić novinarima i dodao da to čini svakog 21. u mesecu.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

U međuvremenu je, kaže, kada je izašao iz pritvora stupio u kontakt sa suprugama i jednog i drugog zatvorenika - Srbina i Albanaca.

Između ostalog je rekao da je nedavno ugostio suprugu i sina zatvorenika iz Beograda.

- Bili su moji gosti, ja sam ih smestio, ja sam ih dočekao i platio njihov boravak, igrao se s tim maleckim - ispričao je Mamić i dodao da je sada od toga stvorena priča nekih, kako je rekao, prljavih mozgova koji prave priču da sa slobode s nekim ljudima u Remetincu stvara nekakvu mrežu i sprema atentat na  i njegovu porodicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA