Nije hteo da mu da gol, već ga je ponižavao, a onda mu je ovaj uzvratio divljačkim potezom kakav se ne pamti (VIDEO)

Sramni potez čuvara mreže fudbalskog kluba Emirejts

  • 3
Printskrin: Youtube/Witty Futty Printskrin: Youtube/Witty Futty

U konkurenciji za najodvratniji potez godine golman fudbalskog kluba Emirejts Ali Said Akur svakako bi bio jedan od favorita.

On je zbog udaranja protivnika u meču šampionata Ujedinjenih Arapskih Emirata protiv Al Aina dobio crveni karton, ali ono što je uradio odmah posle toga zaslužuje ne samo višemesečnu suspenziju, već i zatvorsku kaznu!

>>> Žestok fajt sudije i fudbalera zbog crvenog kartona (VIDEO)

Igrač domaće ekipe Danilo Moreno je u 82. minutu pokušao u kaznenom prostoru da predribla Ali Saida, ali golman gostiju je bio uspešniji, izbacivši loptu u korner.

Usledila je potpuno neshvatljiva reakcija Ali Saida koji je bez povoda udario kolumbijskog fudbalera. Sudija mu je odmah pokazao crveni karton, a onda je usledilo pomračenje svesti Ali Saida. Golman Emirejtsa je iz sve snage brutalno zgazio Morena, koji je ležao na travi.

Ostaje da se vidi koliko će kaznu dobiti Ali Said, ali nema sumnje da zbog sumanutog gesta ovaj 27-ogodišnji golman zaslužuje i doživotnu suspenziju iz fudbala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA