≫ 

Ćavi gospodski spustio Ronalda u prepirci oko Zlatne lopte

Nekadašnji kapiten Barselone ne shvata reakciju Portugalca

  • 6
Foto: Guliver/Denis Doyle/Getty Images Foto: Guliver/Denis Doyle/Getty Images

Potpuno neplanirano su legenda Barselone Ćavi Ernandez i superstar madridskog Reala Kristijano Ronaldo ušli u polemiku.

Proslavljeni kapiten Barselone je u uvek aktuelnoj debati da li je bolji Ronaldo ili Lionel Mesi, prilično očekivano, prednost dao nekadašnjem saigraču.

- Samo navijači Real Madrida misle da je Ronaldo bolji fudbaler od Mesija. Igrao sam protiv njega i sjajan je fudbaler, ali je daleko od Mesija koji je za mene najbolji igrač u istoriji fudbala. Favorit je za Zlatnu loptu, ali ipak nije u rangu Mesija, koji mu je favorit i ove godine - najpre je rekao Ćavi.

Ronaldo je to prilično lično shvatio.

- Ćavi igra u Kataru ili gde već, nemam pojma. Znam samo da svako ko hoće na naslovnu stranu priča o meni. On je osvojio sve u karijeri, ali ne i Zlatnu loptu. To ga možda boli - uzvratio je Ronaldo.

Loptica je prešla na stranu iskusnog fudbalera, koji je sa Barsom osvojio ukupno 23 trofeja.

- Stojim iza onog što sam ranije rekao o Ronaldu. Njegov problem je što danas postoji neko ko je verovatno najbolji u istoriji fudbala. Istina je da ja nisam nikad osvojio Zlatnu loptu, ali mislim da ga nisam uvredio. A dali je on mene, šta mislite - pitanjem je zaključio Ćavi Ernandez.

>>> GLEDAO SAM "MESIJA" I "RONALDA": Jedan je religiozni film o fudbalu, drugi dokumentarac o fudbalskoj Staniji (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ĆupričaninSWE

    5. oktobar 2016 | 09:36

    Ronaldo zna da odigra levom i desnom nogom, takođe i glavom. Mesi samo levom nogom. Ronaldo je mnogo kompletniji igrač. I brzina je na njegovoj strani.

  • Sanja

    5. oktobar 2016 | 09:27

    Ćavi je možda broj 2 svetskog fudbala svih vremena i ne znam otkuda Ronaldu obraz da ulazi u polemiku sa nekim ko je bolji od njega i koji od terena pravi 6 dimenziju a to Ronaldo ne može.

  • V

    5. oktobar 2016 | 09:26

    Kada je Ronaldinho bio na klupi govorio je , kako je on to lepo ptihvatio i kako je to normalno ..... A njemu kad se desilo nije mu bas bilo sve i jedno. On je mogao jos da bude na klupi. Ipak sujeta svakog profesionalnog sportiste uvek prevlada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA