≫ 

Majka ubijenog navijača Zvezde palila sveću za sina, pa je zahvatio plamen!

Biljana Jaćimović, majka pokojnog Aleksandra Jaćimovića palila je sveću na parastosu kada je plamen zahvatio njenu suknju i ubrzo se rasplamsao

  • 7

Majka ubijenog navijača Crvene zvezde Aleksandra Jaćimovića, Biljana slučajno se zapalila na groblju dok je palila sveću na pomenu.

Aleksandar jaćimović je ubijen pre šest meseci u tuči navijača u Čačku pred meč Borca i Zvezde.

Majka je palila sveću, ali je plamen slučajno zahvatio suknju i zapalio je. Prema prvim informacijama žena je zadobila teže opekotine po nogama i smeštena je u bolnicu gde će  podvrgnuta transplataciji kože.

Očevici kažu da je scena bila potresna i da je žena bila živa buktinja. Ljudi su pritrčali i posle deset minuta uspeli da ugase plamen, a hitna pomoć je ubrzo stigla.

-Jaćimović je ubijen u noći između 23. i 24. aprila ove godine u tuči dve grupe navijača, u kojoj je učestovovalo više od 20 lmadića. Sve se dogodilo oko 3.30 na Trgu ustanka, gde su bili Čačani Bojan Miljković (21), Dušan Babić (21) i Nemanja Kovačević (21) u društvu dve devojke.

Foto: Facebook.com/ Александар Јаћимовић - почивај у миру. Foto: Facebook.com/Александар Јаћимовић - почивај у миру.

(Telegraf.rs/Izvor: Srbijadanas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pričaj srpski, da te ceo svet kao razume

    21. oktobar 2016 | 10:36

    Užas

  • Žika Živac-mrzitelj HSD partizan

    21. oktobar 2016 | 13:23

    Počivaj u miru Srbine,gospodji želim brz oporavak i saučešće u nenadoknadivom bolu!

  • Vronski

    21. oktobar 2016 | 11:34

    Nikom nije kao majci? Cesto puta se sjetim te tragedije i zlocina.Zaboravila ga je Srbija prvi dan.Zaboravili su ga i moji.Srbiji je Mutavi heroj a ne tako divno dijete iz cestite porodice.Nisi sama majko...Tvoj andjeo je I moj i mnogo nas koji nismo zaboravi mnoge Radovica. Koji su ubijeni u Srbiji samo zato sto je CISTI ZVEZDAS a dramimo sto su navijaci Galatasaraja ubili Jagodu.Pa gora su ova braca domaca od partizana nego braca iz hrvatske, turske, grcke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA