PEVAČICA SKRHANA ZBOG UBISTVA DELIJE: Damjan je bio brat Zvezde Granda (FOTO)

Nadežda Biljić se na društvenim mrežama oprostila od svog brata kome je surovo oduzet život

  • 6
Foto: Facebook.com/Дамјан Драгојловић Foto: Facebook.com/Дамјан Драгојловић

Ubistvo Damjana Dragojlovića u kafiću Zipa u Valjevu potreslo je navijače Zvezde, pošto je nastradali mladić bio pripadnik Delija iz ovog grada. Od njega su se saborci sa tribine oprostili na utakmici protiv Rada transparentom koji je istaknut na severnoj tribini.

>>> Ovo je ubijeni Delija od koga se Sever oprostio: Izrešetan u kafiću, zlikovac mu pucao u glavu! (FOTO)

Od Dragojlovića se oprostila i pevačica Nadežda Biljić, koja je svojevremeno učestvovala u Zvezdama Granda, gde je imala zapažen učinak i stigla do same završnice. Kasnije je učestvovala i u Pinkovim zvezdama, takmičenju identičnog tipa.

Nastradali Delija je bio njen brat i ona se putem društvenih mreža oprostila od njega objavom zajedničke fotografije, kao i parole koja je bila na severnoj tribini na utakmici sa Radom.

Dragojlović je ubijen sa tri metka koja je u njega ispalio Sreten Nikolić (22) iz Valjeva. Za ubijenog mladića, koji je bio DIF-ovac, a koji je radio kao obezbeđenje u kafiću u kome se dogodilo ubistvo, svi imaju samo reči hvale. Njegovi drugovi kažu da je bio navijač, a ne huligan, dok je Nikolić, koji se sumnjiči za teško ubistvo, od ranije poznat po nasilničkom ponašanju.

Njih dvojica su su imali neke razmirice od ranije i sukobili su se ispred kafića. Posle svađe Nikolić je otišao po pištolj i vratio se u ovaj ugostiteljski objekat. Prvi metak je ispalio kroz vrata, nakon toga je ušao u kafić i pucao u Dragojlovića, i tom prilikom ranio još tri osobe.

Od posledica ranjavanja Dragojlović je u valjevsku bolnicu primljen u teškom stanju, sa ranama glave i grudnog koša. U Urgentnom centru je pokušana reanimacija, ali je on podlegao povredama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    31. oktobar 2016 | 17:14

    Nekada su navijace Zvezde predvodili ljudi iz gradskih kvartova,a ovo danas pitaj Boga ko sve nije tu i ko ih sastavlja.

  • Aster

    1. novembar 2016 | 03:24

    Pazi,zvezde Granda.E Beograde...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA