≫ 

Dinamov Brazilac neutešan jer je ostao bez trojice prijatelja, a Samirova poruka poginulom prvom treneru slama srca!

Dvojica fudbalera utučeni posle tragedije u Kolumbiji

  • 0

U susednoj Hrvatskoj, brazilski fudbaler Žonas, inače član zagrebačkog Dinama, neutešan je posle avionske nesreće, u kojoj je 20 članova fudbalera i članova stručnog štaba Čapekoensea stradalo.

- Užasno se osećam. Čim sam jutros čuo vest o rušenju aviona, slutio sam najgore. Evo, sad sam čitao na brazilskim portalima kako je u Brazilu proglašeno tri dana žalosti zbog tragedije - rekao je Žonas, koji je u tragediji izgubio tri prijatelja, prenosi "24sata.hr".

>>> Partizanovi Brazilci u neverici: Ovo su njihove prve poruke posle avionske tragedije (FOTO)

- Da, u tom avionu bilo je troje mojih prijatelja s kojima sam djelio svlačionicu, Lukas Gomes, Marselo Augusto i Artur Maia. Sva trojica bili su veliki profesionalci, sjajni i karakterni ljudi s kojima je bilo zadovoljstvo deliti svlačionicu. Beskrajno sam tužan - rekao je utučeni Žonas.

>>> Sreća sačuvala sina trenera Čapekoensea: Nije ušao u avion smrti jer je zaboravio pasoš!

Potpuno skrhan je i Brazilac Samir, povremeni hrvatski reprezentativac, koji oplakuje najviše svog prvog trenera iz Atletiko Paranaensea, Marija Serhija Pontesa de Paivu. On se posle trenerske karijere opredelio za novinarsku karijeru, a trebalo je da izveštava o Čapekoenseu.

"Uvek ću te pamtiti. Nikad neću zaboraviti sreću koju si mi pružio kad si me pozvao da zaigram za prvu ekipu Atletiko Paranaensea. Imao sam 16 godina i bio sam najsrećniji na svetu. Neka te Bog zagrli, prijatelju. Hvala, hvala, hvala. Tamo sam napravio prve korake, bio je to moj fudbalski početak. Nikad neću zaboraviti te dane i Marija", napisao je Samir, trenutno igrač kineskog Hangžu Grintauna.

>>> NIKAD VIĐENO U FUDBALU: Pari Sen Žermen šalje OGROMNU sumu novca za pomoć Čapekoenseu!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA