≫ 

NAJLUĐI TRANSFER GODINE: Tevez postaje najplaćeniji fudbaler sveta!

Kinezi su odrešili kesu i Tevez je na korak od prihvatanja ponude kojom postaje najplaćeniji fudbaler sveta

  • 2

Argentinski fudbaler Karlos Tevez blizu je odluke da napusti Boku Juniors i prihvati ponudu Šangaj Šenhue od 40 miliona evra godišnje.

Tevez bi ukoliko pređe u Kinu postao ubedljivo najplaćeniji fudbaler sveta, što bi prema rečima predsednika Šangaja Vu Ksiauija trebalo da se dogodi jer su pregovori u završnoj fazi.

>>> NAJAVLJEN TRANSFER VEKA: Junajted ponovo obara rekord, Barselona ne može da odbije ovu ponudu za Nejmara!

- Uradili smo veliki posao i napravili proboj u pregovorima. Još uvek nismo utančili sve, Boka ima određene probleme i ne želim da ih otkrivam. Nastavićemo da ulažemo velike napore i verujem da ćemo obradovati navijače - rekao je Vu za "Šenhua News".

Tevez se prošlog leta iznenađujuće vratio u matičnu Boku iz Juventusa posle odlične dve sezone, ali je često puta isticao da stvari u argentinskom velikanu ne funkcionišu najbolje, pre svega finansijski.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ovaj 32-godišnji napadač ove sezone postigao je dva gola u devet utakmica argentinskog šampionata. Tokom karijere igrao je još za Korintijans, Vest Hem i klubove iz Mančestera Junajted i Siti.

Tevez bi godišnje trebalo da prima 40.000.000 evra, a do bi mesečno iznosilo 3.330.000, nedeljno 833.000, dnevno 119.000 evra.

To bi bio apsolutni rekord, pošto je trenutno najplaćeniji Kristijano Ronaldo sa 24.000.000 evra godišnje, a Tevez bi ga nadmašio za čak 16.000.000 evra.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    5. decembar 2016 | 14:22

    Pa neka dres sa njegovim imenom kupi par miliona navijaca i transfer je isplacen

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA