≫ 

Murinjo: Ne bih imao ništa protiv da mi je Vidić u timu!

Portugalac je izneo i interesantnu teoriju o tome šta čini dobrog trenera

  • 1

Žoze Murinjo ima vrlo interensantnu teoriju o tome šta čini dobrog trenera.

Povod je bio taj što se u okviru vanrednog kola u okviru Boxing Day-a na "Old Traford" kao menadžer Sanderlenda vraća Dejvid Mojes, koji je bio prvi trener Junajteda odmah posle sera Aleksa Fergusona. Škot nije imao uspeha, pa je brzo otpušten.

>>> Murinjo je morao da klekne i ispao je najveći car zbog toga (VIDEO)

- Mislim da trener nije trener ukoliko ne dobije otkaz. Makar mi to nije dobar trener. Moramo da budemo otpušteni - rekao je Murinjo i onda objasnio:

- Zato mislim da je Dejvid imao loš momenat u karijeri i morao je da radi ono što i ja sad; ono što svi radimo - samo da nastavimo dalje i on je to uradio. To što je iz Junajteda otišao u Španiju je bilo drugačije iskustvo za njega, a onda se vratio u Premijer ligu. Isto to radi i Alan Pardju posle napuštnja Kristal Palasa. Otpustili su ga na Božić, što je još i bolje! Sad treba da nastavi dalje i da uživa sa svojom porodicom, a biće novog posla. Ja sam takav, pragmatičan. Nema problema, to je sve deo fudbala.

Portugalac, kom će navodno klub da ponudi ugovor na čak deset godina, poručio je da Mojesov izazov u Junajtedu nije veći od ovog koji on trenutno ima.

- Ne bih imao ništa protiv da radim u klubu sa velikim očekivanjima, a da u timu imam Rajana Gigsa i Ćićarita, plus je i Vidić bio u timu. Evra isto. Ne bi mi uopšte bilo teško - rekao je Murinjo.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA