Diana je srpska fitnes bomba koja je zapalila Balkan! Evo zašto su muškarci ludi za njom, a ženama je motivacija! (VIDEO)

Ona je sve samo ne obična devojka, koja je posle teške povrede kolena postala fitnes idol ženama u regionu

  • 26

Diana Morić je nekadašnja reprezentativka Srbije u džudou (bronzana medalja sa EP) i samobou (Prvak sveta) koja je sticajem okolnosti postala devojka sa najvećim fitnes uticajem u Srbiji.

>>> Ona izgleda toliko dobro da joj je i Putin čestitao! Srpska fitnes zvezda zaludela svet! (FOTO) (VIDEO)

Njen profil na Instagramu prati 180.000 ljudi, od čega je 82% žena koje u njoj vide motivaciju za dobar izgled. Ako vam kažemo da ima više pratilaca od svih fitnes takmičarki u regionu zajedno iako se ovim bavi tek 9 meseci, onda to dovoljno govori

Diana svojim vežbama i načinom ishrane motiviše hiljade mladih devojaka, ali i onih u srednjim godinama da se pokrenu i da vežbaju i tako promene svoj izgled.

Međutim, ono što je kod nje najzanimljivije je to što motiviše devojke da vežbaju kod kuće. Ko nema vremena i ko ne želi da plaća članarine u fitnes centrima, može sasvim lepo da vežba kod kuće.

Posetili smo je u njenom stanu na Novom Bogradu.

Printskrin: Instagram/Diana Moric Printskrin: Instagram/Diana Moric

- Ja sam u sve ovo ušla slučajno. Imala sam povredu kolena na džudou i morala sam da se operišem.

- Nakon toga počela sam oporavak i rehabilitaciju i te snimke sam kačila na Instagram. To se svidelo ženama i devojkama koje su me kontaktirale i pitale da i njima neke vežbe preporučim - kaže Diana.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nakon toga postala je popularna i počelaje i da radi sa klijentima.

- Osim instagrama gde ostavljam dosta snimaka i saveta kako treba da se vežba i pravilno hrani, radim i personalne treninge sa ženama i to u malim grupama od po dve, tri. One postižu fenomenalne rezultate i gube po 12-15 kilograma za kratko vreme - kaže Diana.

Pogledajte opširniji video o Diani uz najavu da ćete na Telegrafu ekskluzivno od vikenda gledati i čitati njene savete o treningu i ishrani

Inače za njenu šminku i frizuru pobrinuo se njen prijatelj Nikola Kulić, a kostime je nosila Missfireswimsuits.

(D. stojmenović - d.stojmenovic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buncuk Milne

    16. januar 2017 | 23:12

    Prelepa zena! Pravi sportista, zgodna i prirodna, dajte vise ovakvih zena od kojih moze nesto korisno da se cuje, a ne one silikonjare...

  • misa tumbas

    17. januar 2017 | 00:38

    ljudi koja bre Diana, pre neki dan sam izgubio 5 kila verovali ili ne u jednom danu . Kako?? Pa cim sam usao u kucu spustio sam sve kese sto sam doneo iz radnje...jedini problem je sto su mi ruke otekle.

  • Doberman

    17. januar 2017 | 02:17

    prvo nije veganka, drugo ovo nije yoga, zena je obican prevarant.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA