Radonjić zabrinut zbog povreda trojice igrača, poslao je i veliko upozorenje pred Bamberg!

Radonjić strahuje od uloge favorita, ali i povreda

  • 4

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić upozorava na stanje igračkog kadra pred utakmicu sa Bambergom.

Nemci gostuju u četvrtak od 19 časova, a meč ima karakter duela visokog rizika, zbog čega je u prodaju pušten manji kontigent karata. Protiv Olimpije nisu igrali Dangubić, Jović i Gudurić, pa situacija nije idealna.

>>>Trener Bamberga otkrio tajnu uspeha Zvezde: Kod Radonjića B nije nikad ispred A!

>>>Zvezda apeluje na navijače pred Bamberg! Nemojte da igramo pred praznim tribinama!

- Situacija je nešto bolja što se tiče igrača Gudurića i Jovića, naravno videćemo koliko će oni realno moći da pomognu. Dangubić je počeo sa nešto jačim treninzima, pa bismo za desetak dana mogli da ga očekujemo u timu. Ambijent me podseća na neke momente koji se dešavaju ne samo ove, već i prethodnih godina. U trenucima u kojiima se igraju mečevi u kojima pobede i porazi dovode do nekih analiza, pa se ona nameće podsećanje na meč sa Žalgirisom, gde se takođe smatralo da bi bilo realno da dobijemo, a Žalgiris pobedio mnogo boljom igrom od nas.

- To nam je pokazalo da se nije desilo nerealno i ta iskustva moramo da stavimo u funkciju i osim nas i drugi razmišljaju slično. Ne zato što nismo željni pobede, već zato što i rezultati donose različte momente i sve te prognoze mogu da se analiziraju, ali mi smo generalno najbolji svedok loše procene na samom startu sezone - kaže Radonjić, koji je dobro analizirao Nemce.

- Bamberg je najbolji nemački tim, dugo godina, osim u trenutku kada je Bajern pre tri sezone prekinuo tu njihovu dominaciju. To je klub sa stabilnošću, ulaganjima, koji je odličan i u Evroligi. Bamberg ima odličnog trenera, igrače sa kvalitetom i velikim iskustvom, koji u ovogodišnjem formatu Evrolige i igrama koji je pokazao realno trebalo da bude i na boljoj poziciji. Imali su situacije kada su maltene na jednu loptu ili direktno na jednu loptu gubili i sav taj kvalitet igara u skoro svim utakmicama nisu valorizovali kroz još veći broj pobeda ili u poziciji, koja bi ih dovela u krug u kojem smo mi sada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    1. mart 2017 | 14:29

    Ja ne znam šta mi imamo od one klinike Ačibadem što nas sponzoriše? Dajte bre šaljite igrače na neki kiseonik,neke terapije...ionako imaju u ponudama te brze oporavke.

  • Petar

    1. mart 2017 | 22:19

    Sada kukate zbog 2-3 povredjena igraca a ismevali se Partizanu,haha bas sam zadovoljan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA