Potvrđeno: Italijani dolaze u Beograd po Partizanove "bisere"

Napadač i centarhalf na izlaznim vratima kluba iz Humske

  • 13

Fiorentina je u poodmaklim pregovorima sa Partizanom u vezi sa transferima dvojice fudbalera, mladih i vrlo talentovanih fudbalera: Dušanom Vlahovićem (17) i Nikolom Milenkovićem (20).

Ovu informaciju preneli su u sredu italijanski mediji (Sky Sport Italia).

>>> Samo 21 dan pošto su se izvinili Ramadaniju, čelnici Partizana preko njega prodaju dvojicu fudbalera za 6.5 miliona!

Prema navodima istog medija, predstavnici Fiorentine su već zakazali sastanak sa ljudima iz uprave Partizana za četvrtak kada bi dogovor trebalo da bude finalizovan.

Partizanu je novac preko potreban (plate igrača, dugovi, penali zbog Andrije Živkovića), pa je gotovo izvesno da će zbog takve situacije žrtvovati dvojicu igrača koji su projektovani da budu budućnost kluba.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Italijani su naveli i finansijske detalje transfera.

Od prodaje Milenkovića Partizan će dobit pet miliona evra i 15-20 procenata od njegove naredne prodaje, dok će na transferu Vlahovića crno-beli inkasirati 1,5 miliona evra koje će dobiti tek naredne godine, odnosno onda kada Vlahović postane punoletan.

Očekuje se da dogovor dve strane bude realizovan u najskorije vreme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar zapad

    1. mart 2017 | 21:27

    Lopovi! Brze bolje strpat lovu u dzep, nego drugi. Za 3 godine mogli bi uzet po 10 miliona. Mamic bih vec sad po 15 miliona uzo

  • Kica

    1. mart 2017 | 22:40

    Kakvi bre nasi biseri samo lupetate,pa koji nas mladi igrac igra u nekom evropskom klubu odu odavde dve tri godine se potucaju po svetu i onda se vrate opet u Srbiju.Nas fudbal ne postoji takodje i fudbaleri sve su to igraci za ovu ligu i dalje odavde ne mogu.

  • Basadzija

    1. mart 2017 | 19:28

    Opet ce da strpaju u dzep razni menadzeri siptarskog potekla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA