FIT PASS: Najbolji način da probudite telo iz zimskog sna!

Iako se prvim danom proleća smatra 21. mart, prema meteorolozima godišnje doba koja simbolizuje ponovno rađanje života u prirodi počelo je danas u 11:29

  • 0

Budući da simbolizuje novi početak, sa dužim i lepšim danima koje nam ono donosi, proleće je idealno vreme za donošenje novih odluka i zdravih promena u našem životu.

Kako biste ovo proleća uspeli da uskladite brojne svakodnevne obaveze, probudite svoje telo iz zimskog sna i pripremite se za predstojeće leto, Fit Pass vam omogućava da na osnovu jedne mesečne pretplate dobijete pristup u više od 500 rekreativnih objekata širom Srbije, i to po veoma pristupačnoj ceni. Za razliku od standardnih članskih kartica koje su vezane za jedan sportski objekat, sa Fit Pass-om teretana je uvek "iza ugla", a u okviru Fit Pass sistema nalaze se najbolje teretane, bazeni, fitnes i plesni centri, kao i mnogi drugi sportski objekti koji će odgovarati različitim individualnim potrebama.

Foto: Promo Foto: Promo

Fit Pass je taj način pronašao odgovor na mnogobrojne savremene izazove i, po prvi put u našoj zemlji, uspeo da izmiri užurban način života sa redovnim treninzima.

Kako bi prednosti Fit Pass sistema bile dostupne građanima širom zemlje, kompanija pored Beograda posluje u još 14 gradova u Srbiji. Za manje od dve godine, jedinstvena platforma Fit Pass postigla je zavidne rezultate i postala sinonim za sport i rekreaciju, proširivši svoju mrežu i u nekoliko evropskih zemalja.

Spisak svih objekata koji se nalaze u Fit Pass sistemu, kao i korisnički paketi i sve ostale informacije, dostupni su na www.fitpass.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA