Davao je golove Zvezdi i Partizanu, i sada igra sjajno, a selektor Gruzije ga neće: Nemam vremena da eksperimentišem!

Bio je posebno inspirativan protiv večitih

  • 0

Navijači Crvene zvezde i Partizana se vrlo dobro sećaju gruzijskog veziste Giorgija Merebašvilija koji je tokom svoje karijere uspeo da zatrese mrežu i crveno i crno-belih.

Za Zvezdu je bio noćna mora kao igrač Dinama iz Tbilisija kada je u prvom meču kvalifikacija za Ligu Evrope dao gol u pobedi domaćeg tima rezultatom 2:0.

>>> Srpske fudbalere očekuje pun stadion u Gruziji! Nije ni čudo kada su karte ovoliko jeftine (VIDEO)

Identičnim rezultatom i Vojvodina je u sezoni 2011/12 ''tukla'' Partizan, a Merebašvili je kao igrač Novosađana bio precizan.

Danas brani boje Visle Plok i postigao je šest golova ove sezone, što je svakako odlično za jednog vezistu. Međutim, mesta u reprezentaciji nema za njega.

>>> Srbija odradila trening u Tbilisiju, hoće li ovih 11 Muslin izvesti protiv Gruzije?

>>> Jaka poruka za Dragana Džajića iz Gruzije: I to od čoveka čiji otac se rukovao s Titom i predvideo pad Jugoslavije još 1981. godine (VIDEO)

- Pratim njegove igre, ali sam sada pozvao igrače kojima verujem i koje poznajem. Merebašvili je dobra igrač, ali ja trenutno nemam vremena za eksperimentisanje - rekao je selektor Gruzije Vladimir Vajs.

Podsetimo, Gruzija i Srbija igraju svoj kvalifikacioni meč od 18.00 časova po srednjeevropskom vremenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA