Turski košarkaš koga je mrzela cela Srbija oboleo od misteriozne bolesti: Čovek se bukvalno osušio (FOTO) (VIDEO)

Omer Ašik se bukvalno prepolovio za nekoliko nedelja

  • 8

Turski košarkaš Omer Ašik, koji nastupa za NBA tim Nju Orleans, oboleo je od misteriozne bolesti zbog koje je izgubio na kilaži i zbog koje je završio sezonu. Korpulentni centar, koga je krasila velika snaga, se bukvalno osušio za nekoliko nedelja.

>>> Bio je legenda srpske košarke, u NBA ligi se nije snašao, a onda je Amerima u finalu Olimpijskih igara održao čas košarke! (VIDEO)

On sezarazio nepoznatom bakterijom tokom pauze u NBA ligi tokom Ol-star vikenda. Tada je imao 116 kilograma, a sada ima znatno ispod 100 kilograma. On se po prvi put pojavio u javnosti na utakmici Nju Orleansa i Denvera, a svi su bili šokirani kada su videli koliko je Turčin izgubio na mišićnoj masi.

Inače, Ašik je jedno vreme bio jedan od najomraženijih košarkaša u Srbiji, kada je u polufinalu Svetskog prvenstva u Istanbulu u poslednjem minutu utakmice isfolirao da je povredio oko nakon kontakta sa Teodosićem, zbog čega je umesto njega bacanja izvodio Ender Arslan, koji je nepogrešivo izveo bacanja.

Ašik je inače tada u Turskoj bio ubedljivo najgori izvođač slobodnih bacanja i izvodio ih je ispod 50%, pa je gluma bila idealna prilika da se zameni izvođač i upišu dva laka poena, koja su na kraju i presudila kada je konačan ishod meča u pitanju, pošto je Turska slavila sa 82:81.

Prisetite se završnice te utakmice, kao i Ašikovog foliranja na 4.15 u priloženom snimku:

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NK

    27. mart 2017 | 23:39

    Ne pozeleti nikome, bez obzira na sve

  • Sanjaa

    28. mart 2017 | 00:10

    Ne daj Boze bolest nikome na svetu!!!Brz oporavak zelim.

  • ☆☆☆

    27. mart 2017 | 22:58

    Presudila je i trojka iz auta što su nam dali a sudija priznao.Lopovi.Oteli su nam tad srebro u jednoj od najvećih krađa ikada u košarci.Zato nikad i nisu i niti će bilo šta osvojiti van svoje zemlje,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA