OBISTINILE SE CRNE SLUTNJE: Ibrahimoviću saopštili najgoru moguću vest!

Nažalost, sezona je gotova za Zlatana Ibrahimovića, a mnogi su u strahu da li će uopšte moći da se vrati na teren u ovim godinama posle tako teške povrede

  • 29

Mnogi navijači Mančester junajteda bili su tužni i zabrinuti kada su videli povrede Zlatana Ibrahimovića i Markusa Roha tokom meča sa Andrelehtom. Prve prognoze nisu bile dobre, a loše vesti za oba fudbalera potvrđene su i nakon detaljnih pregleda i magnetne rezonance.

Oba fudbalera doživela su najtežu moguću povredu u fudbalu, kidanje prednjeg ukrštenog ligamenta kolena, što znači i višemesečni oporavak.

Definitivno su i Ibrahimović i Roho završili sezonu, a pitanje je i koliko će i kada biti spremni za narednu. Posebno se to pitanje postavlja kod Ibrahimovića, koji će 3. oktobra napuniti 36 godina.

Kod starijih je opravak od ovakvih povreda mnogo sporiji i teži, pa se mnogi pitaju da li će uopšte nakon ovakve povrede Ibrahimović uopšte moći da igra fudbal ponovo i da li mu ova povreda znači i kraj karijere.

Nekoliko dana pre povrede u britanskim medijima je procurela informacija da je FK Los Anđeles pripremio milione za Ibrahimovića, ali sada je teško da će do tog transfera uopšte doći.

- Posle detaljnih pregledama o povredama Markusa Roha i Zlatana Ibrahimovića, potvrđeno je da su pretrpeli značajnu štetu ligamenta kolena i to će zahtevati mišljenje specijalista u narednim danim - objavljeno je na zvaničnom sajtu Junajteda.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zule .

    23. april 2017 | 01:45

    Ibrakadabra je borac! Vratice se on sigurno. Sa srecom, brz oporavak ti zelimo.

  • Putin R.S

    23. april 2017 | 01:43

    U Srbiju kod nase doktorke na lecenje.

  • Drekavac

    23. april 2017 | 06:28

    I da ode u penziju, nema ljutnje. Covek je odigrao i uradio stvari za tri zivota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA