≫ 

Miljković dan posle suza koje su obišle planetu poručio: Nije još kraj, idem glavom gde drugi ne smeju nogom! Zbog Bobe

Legendarni srpski odbojkaš oglasio se posle neverovatnog uspeha i titule u turskoj ligi i nagovestio da nije još sve izgubljeno i da ćemo ga možda gledati i dalje

  • 4

Ivan Miljković pomera granice odbojke i u 38. godini! Legendarni srpski odbojkaš je pokazao zašto je jedan od najvećih odbojkaša u istoriji ovog sporta i jedan od najboljih korektora svih vremena, pošto je sa ekipom Halkbanke osvojio titulu u turskoj ligi, a posle veliko uspeha dao je ekskluzivnu izjavu za specijalizovani portal ''odbojka-volleyball''.

>>> Ivan Miljković se u 38. godini rasplakao: Bili su osmi u prvenstvu, a trofej osvojili na veličanstven način! (VIDEO)

- Osvojiti tutulu u ligi kakva je turska, nije mala stvar, pogotovo u 38. godini. Naročito posle katastrofalnog početka sezone. Siguran sam da nam niko nije davao šanse da možemo da napravimo ono što smo napravili - rekao je Miljković.

Tandem srpskih odbojkaških velikana je definitivno najzaslužniji za titulu Halkbanke. Jer pre samo četiri meseca, bili su osmi na tabeli. Šta je to Slobodan Kovač uradio?

Ono što prethodni nisu. Da izgovor da imam 38 godina pretvori u motiv i dokaže svima da i pored godina igrač može da pruži maksimum i pokaže da još vredi. Retkost je da je neko uspeo da izvuče maksimum iz mene, a Bobi je to uspelo. A za takvog, kao što je Slobodan Kovač – idem glavom gde drugi neće nogom. Glavom kroz zid ako treba - emotivno je poručio Miljković.

Foto: Facebook.com/slobodan.kovac Foto: Facebook.com/slobodan.kovac

Suze velikog Ivana Miljkovića obišle su svet, mnogi su to shvatili kao kraj karijere, jedne od najuspešnijih u istoriji ovog sportae, ali Miljković za sada ne najavljuje oproštaj.

- Samo sam završio još jednu sezonu u karijeri. Ko me poznaje, zna da nikada ništa nisam najavljivao, pa tako neću ni oproštaj od odbojke. Vreme će pokazati. Ali nemam povreda i super se osećam. Dolazi leto, porodica, putovanja, obaveze u Odbojkaškom savezu Srbije. A ovi, samo neka se zahvaljuju - zaključio je Ivan Miljković.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuba

    4. maj 2017 | 12:16

    Najbolji odbojkaš svih vremena

  • eureka

    4. maj 2017 | 14:39

    majstore ,ako čitaš ovo igraj dok možeš tj. dok si zdrav i dok te dobro plaćaju bićeš najsrećniji veruj ja sam malo stariji kolega i samo jako

  • Petar

    4. maj 2017 | 13:21

    DVA VELEMAJSTORA, ČESTITAM LEGENDE!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA