≫ 

Košarkaš Spartaka već dobio otkaz zbog Zvezde i FMP-a! (VIDEO)

Mladi košarkaš Spartaka moraće da napusti klub zbog svojih reči

  • 56

Krilni igrač Spartaka Đorđe Tresač, izazvao je svojom izjavom pravu buru u učmaloj KLS Superligi nakon poraza svog tima od Partizana 100:80.

Tresač je izjavio da je Partizan imao lakši trening protiv Spartaka i da mu želi da osvoji titulu protiv FMP-1 ili FMP-2, aludirajući na Zvezdu koji navijači Partizana podrugljivo zovu FMP.

>>> KK Spartak se oglasio posle izjave svog košarkaša u kojoj je vređao Zvezdu! (FOTO) (VIDEO)

Ipak, to možda i ne bi bio toliki problem da mediji nisu našli slike Tresača na Fejsbuku koje obiluju navijačkim obeležjima prema Partizanu.

Predsednica Spartala Josipa Ivanković je najavila da će raskinuti saradnju sa Tresačom, ali je novinar SOS kanala Vladan Tegeltija u svojoj emisiji od četvrtka otkrio da je on već otpušten i da će ostati bez dve plate (pogledajte video na kraju teksta)

- Klub se ograđuje i najoštrije osuđuje ono što je Tresač uradio. Iskreno, ostala sam zapanjena kada sam čula šta je uradio.

Foto: Đorđe Tresač Foto: Đorđe Tresač

- Bacio je ljagu na klub, tačno u trenutku kada smo se vratili na košarkašku mapu, i s njim ćemo raskinuti saradnju najkasnije po završetku sezone, kada mu i ističe ugovor - rekla je Ivanković.

Sve u svemu, gest jeste za osudu, ali možda ne i za neku oštriju kaznu jer se radi o mladom momku koji nije mogao da sakrije navijačko opredeljenje.

Prvi koji je pokušao da odbrani mladog košarkaša je novinar Sos kanala Vladan Tegeltija u svojoj emisiji Zona Press. On je čak i dodao da je Tresač dobio otkaz i neće mu biti isplaćene dve plate

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dosta

    27. maj 2017 | 11:05

    U ovoj zemlji vlada strah od Čovića i njemu sličnih. Sramno. Kazna da, ali otkaz....kao Spartak veliki klub

  • tuzi bagru

    27. maj 2017 | 11:31

    pa gde su sad oni za zastitu ljudskih prava.Sta je covjek ruzno rekao ?? Iznio je svoje misljenje i nista vise.Ko kaze da on mora znati da se malena zove zvezda..mozda su ga ucili da su to dva fmp-a sto je i istina.Evo svi cemo kazati da je zvezda fmp 2..i sta sad.koja je to boranija ..tuzi ih mali..i zelimo ti svu srecu..samo iznosi istinu i ne boj se..postena srbija je uz tebe..

  • Коректан

    27. maj 2017 | 12:16

    Није умео да сакрије?! Шта бре да крије? Па будите реални! И Судија који суди дерби је навијачки опредељен, и сликан на утакмици у мајици која недвосмислено показује да је навијач, зар то није '' мало''за осуду?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA