Fejsbuk uveo gej reakciju pored lajka, odmah su je masovno stavljali Ronaldu na golišavu fotku (FOTO)

Najbolji fudbaler sveta na udaru navijača koji ga ne vole

  • 0
Printskrin: Instagram/cristiano Printskrin: Instagram/cristiano

Kristijano Ronaldo uživa u odmoru nakon veoma naporne i uspešne sezone u kojoj je pomogao Realu da dođe do pehara Lige šampiona i Primere.

Pre nekoliko dana je pomogao Portugaliji da pobedi Letoniju sa 3:0 na svom terenun u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a odmah nakon toga dobio je vest da je postao otac po drugi put, jer mu je surogat majka donela na svet sina i ćerku.

Posle lepih vesti, Ronaldo je iskoristio priliku da uživa ''za sve pare''. Opustio se pored bazena u svojoj kući, gde je u kratkom šortsu i koristi savršen dan za sunčanje svog mišićavog tela.

Stotine hiljada ljudi mu je odmah lajkovalo fotografiju, ili je stavilo srce kao ''emotikon'', ali je moglo da se primeti da je fejsbuk uveo i novu alternativu smajlijima, koji su mnogi i stavili na ovu Ronaldovu fotografiju.

U pitanju je zastava duginih boja, koja simbolizuje gej populaciju, pa su mnogi, očito navijači koji nisu ljubitelji Ronaldovog lika i dela, masovno stavljali upravo taj simbol na njegovu fotografiju.

Podsetimo, za Ronalda je svojevremeno procurela informacija da je Ronaldo u vezi sa ultimetfajterom Badr Harijem, nakon fotografije kada ovaj drži Ronalda u naručju.

Takođe, prozivke da je gej doživljavao je i na utakmicama, a najočigledniji primer bio je na madridskom derbiju, kada ga je za to optužio Koke.

Printskrin: facebook.com/Cristiano Printskrin: facebook.com/Cristiano

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA