Mega opet menja ime!

Razlog je saradnja sa novim generalnim sponzorom

  • 8

Košarkaški klub Mega Leks u narednu sezonu ulazi sa novim imenom - Mega Bemax.

Razlog je saradnja sa novim generalnim sponzorom, građevinskom kompanijom Bemax. Ugovor je potpisan na dve godine.

Uspešan i sistematski rad Mege na razvoju mladih igrača, prepoznat je od strane kompanije Bemax još pretprošle sezone kada su kao sponzori podržali klub u rezultatski najuspešnijoj godini u kojoj je osvojen Kup Radivoja Koraća i igrano finale plej-ofa ABA lige. Saradnja nastavljena u još većem obimu u nedavno završenoj takmičarskoj sezoni pošto su kadetski i juniorski tim nastupali pod imenom Mega Bemax. Partnerstvo je bilo veoma uspešno: kadeti su bili drugi u Srbiji, a juniori takođe drugi u zemlji uz titulu vicešampiona juniorske Evrolige.

Generalni menadžer Mega Bemaxa Goran Ćakić je istakao da je proširenje saradnje potvrda da se klub nalazi na pravom putu:

- Iz godine u godinu rastemo kao klub trudeći se da vodimo racionalnu poslovnu politiku i da odgovorno prilazimo svim izazovima sa kojima se susrećemo. Veliku podršku u tome imamo od strane naših sponzora bez kojih napredak ne bi bio moguć. Sa kompanijom Bemax imamo izuzetno pozitivna iskustva i veoma nam je drago što je naše partnerstvo ovim ugovorom podignuto na najviši nivo. Bemax je poznata i uspešna građevinska kompanija i shodno tome verujemo da ćemo zajedničkim snagama uspeti da nadgradimo sve ono što je urađeno do sada i da ćemo stvoriti uslove da Mega Bemax beleži još bolje rezultate. Trudićemo se da sa naše strane opravdamo ukazano poverenje - konstatovao je Ćakić.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA