≫ 

Ništa od transfera Mirala Samardžića na Marakanu!

Reprezentativac Slovenije ipak ne dolazi u Zvezdu

  • 10
Foto: Guliver/Laurie Dieffembacq/Belga Photo/EuroFootball/Getty Images Foto: Guliver/Laurie Dieffembacq/Belga Photo/EuroFootball/Getty Images

Crvena zvezda neće dovesti Mirala Samardžića, iako je to faktički bila gotova stvar, što su putem Tanjuga potvrdili i u klubu sa Marakane, a neki portali pisali da je sve rešeno.

Ipak, reprezentativac Slovenije neće obući Zvezdin dres i kako Telegraf saznaje transfer je propao.

Ova informacija nam je potvrđena i sa Marakane, gde je rečeno da je Samardžić navodno imao prevelike finansijske zahteve. Prema našim saznanjima, i najvatreniji navijači Zvezde - Delije, nisu blagonaklono gledali na ovaj mogući transfer i snažno su se usprotivili tome da bivši igrač Rijeke dođe u njhov klub.

Moguće je i da zbog većih finansijskih zahteva, ali i zbog nezadovoljstva navijača Zvezda nije želela ozbiljnije da pregovara sa iskusnim defanzivcem koji je za Sloveniju do sada odigrao 14 utakmica.

Takođe, i portal RSB, koji je blizak klubu, je na svom Tviter profilu objavio informaciju o protivljenju navijača za dolazak Samardžića uz poruku ''Zvezda, Srbija, nikad Jugoslavija'', ali je tvit kasnije obrisan.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Thiago

    10. jul 2017 | 11:55

    Zalost, klub propast gde navijaci odlucuju ko ce doci a ko ne

  • Mrki

    10. jul 2017 | 10:42

    Navijacima se ne svidja,majko moja dokle je ovo doslo moras da pitas huligane koga da dovedes koga ne dace bog da se ugasi fudbal u ovoj Srbiji i onako nemamo pojma!!!

  • Racki

    10. jul 2017 | 11:33

    Tebi server odlucuje o igracima...samo ih slusajte i uefa slusa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA