Milojević pohvalio Zvezdine strance: Hteli su da putuju tri dana samo da bi bili sa ekipom u Kazahstanu!

Crveno-beli pre puta u Pavlodar održali konferenciju za medije

  • 4

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je ekipa spremna za put u nepoznato dug više od 5.000 kilometara i duel sa kazahstanskim Irtišom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

- Svi koji putuju su spremni, imam maksimalno poverenje u igrace i mnogo faktora uticaće na startnih 11. Ko god bude u timu uveren sam da će opravdati poverenje, nada me malo brine fizička sprema. Svi pričaju o putu, nije lako, ali tako je i moramo da prihvatimo. Ne želimo da nam misli odu sa utakmice, spremamo se kao da se igra u našoj vremenskoj zoni, kad dođemo malo ćemo da odspavamo i na teren jer smo svesni da vremenska razlika izaziva šokove u organizmu koje ne možete da kontrolišete - rekao je Milojević na konferenciji za medije.

>>> Samo jedan Zvezdin novajlija je na spisku za Kazahstan: U avionu je verovatno zbog one izjave na promociji!

On je otkrio da Aleksandar Pešić i Srđan Babić ne putuju jer još nisu spremni.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

- Ostaće u Beogradu da rade, dok je recimo Jovičić došao u punoj kondiciji, iz sezone, tako da je u konkurenciji.

Zvezdin trener je pohvalio strance Gelora Kangu, Ričmonda Boaćija, Džona Ruiza i Abrahama Frimponga, koji su zbog problema sa vizama bili spremni i da putuju tri dana.

- To bi bila prava odiseja redovnim linijama da su krenuli. Ali, pokazali su se kao pravi profesionalci, to je za svaku pohvalu. Vidim da su orni i raduje me sto su shvatili situaciju - poručio je Milojević.

Prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Irtiša i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 16 sati po srpskom vremenu u Pavlodaru.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA