KRAJ ZA ANU: Nema rešenja za Klajsters

Srpska teniserka zaustavljena u trećem kolu olimpijskog turnira od Belgijanke 2:0 - 6:3, 6:4

  • 0

Srpska teniserka Ana Ivanović poražena je u trećem kolu olimpijskog turnira u Londonu od Kim Klajsters 2:0 (6:3, 6:4).

Ana i dalje nema rešenje za Belgijanku, koja ju je porazila po šesti put.

Meč na Terenu broj 18 počeo je sa sat vremena zakašnjenja zbog kiše. Naša teniserka je od samog početka bila u podređenoj poziciji, pa je Belgijanka brzo napravila prvi brejk i povela 3:1. Iskusna Klajsters je slala ubitačne servise u trenucima kada je Ivanovićeva mogla da zapreti, pa je zato i lako održavala svoje servis gemove za vođstvo od 1:0 u setovima (6:3).

Kiša je ponovo počela, pa je usledila polasatna pauza koja ipak Ani nije pomogla. Krenula je Srpkinja doduše agresivnije, imala je dve brejk lopte u trećem gemu, ali ponovo je prekaljena Klajsters nadomestila svoje duple servis greške fantastičnim servisima u kriznim trenucima. U narednom gemu, Klajsters ponovo stiže do vođstva od 3:1, a posle i mirno privodi meč kraju za četvrtfinale olimpijskog turnira (6:4).

Ana nije završila učešće na Olimpijskim igrama, pošto je očekuje miks dubl u kombinaciji sa Nenadom Zimonjićem protiv indijskog para Paes/Mirza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA