Počelo još jedno Mozzartovo takmičenje "Pogodi najveću kvotu"

Onoga ko "ubode" najveću ukupnu kvotu na tiketu očekuje novi BMW 4

  • 0
Foto: Promo

Sportsko klađenje je samo po sebi zabava i donosi mnogo uzbuđenja svim ljubiteljima sporta, a još kada možete da se takmičite u pogađanju rezultata, e to je poseban užitak.

Mozzart je to prepoznao, pa je organizovao sedmo po redu takmičenje Pogodi najveću kvotu za BMW serije 4 (model 420i Coupe). Radi se o takmičenju kladilaca u kojem će onaj koji pogodi najveću kvotu u Mozzart kladionicama od 1. novembra do 18. decembra osvojiti pored iznosa dobitnog tiketa i bonus nagradu u vidu ganc novog BMW serije 4!

Tek što se završilo takmičenje u oktobru, počinje novo novembarsko, još atraktivnije, sa još vrednijim nagradama.

U oktobarskom takmičenju BMW 1 je otišao u Vranje, a dobitnik je Marjan Đorđević sa pogođenom kvotom 15.716. Vranjski virtuoz klađenja igrao je protiv favorita, pogodio tiket sa šest konačnih ishoda, i to bez iksa, i na uplatu od svega 70 dinara ostvario dobitak od čak 1.155.145 dinara!

Ne bi bilo nezasluženo da su ključevi BMW-a otišli u ruke Igora Josifovskog iz Novog Sada, koji je uhvatio kvotu 10.920. Miks hokeja i fudbala, doneo je drugoplasiranom, uz dobitak od 546.000 dinara, i skuter Piaggio Liberty. Sve je još slađe ako znamo da je ovom majstoru tiket prošao u 94. minutu, kada je postignut sedmi gol na meču tajlandske lige.

A koliko je takmičenje bilo ozbiljno i kolika je bila konkurencija najbolje pokazuje činjenica da je Dragan Milenković osvojio treće mesto i pored toga što je pogodio kvotu 5.116. Njegov dobitak iznosi 511.666 dinara, a nagrada za trećeplasiranog je mobilni telefon poslednje generacije Samsung S8.

Pored toga što je donelo mnogo radosti svim dobitnicima, takmičenje je donelo još više uzbuđenja, jer kao po pravilu pobednik nekako „iskoči“ u poslednji čas, nakon stabilnog vođstva na kraju ipak drugoplasiranog majstora klađenja. Tako je pobednik prolećneg takmičenja Stefan Šipoš saznao da je osvojio auto maltene poslednji i to dok se veselio na svadbi...

- Odigrao sam, mislim u četvrtak, i otišao kod mojih u BiH na svadbu. Pa je tako čitav grad znao, samo ja ne. U subotu oko podneva sam dobio informaicju sa mog uplatnog mesta. Baš dok sam bio na svadbi. Tako da mi je baš fino leglo – rekao je tadašnji pobednik Stefan Šipoš.

Aktuelno takmičenje traje od 1. novembra do 18. decembra. Pored prve nagrade koja je ovaj put BMW serije 4, za pogođenu drugu najveću kvotu predviđena Piaggio Medley 150 S, a za trećeplasiranog mobilni telefon ajfon 8.

Ukupno najveća pogođena kvota u ovom Mozzartovom takmičenju do sada je bila 34.019,40, što je pravi izazov za sve ljubitelje klađenje. Do 18.12. traje takmičenje u svim Mozzart kladionicama, pa uz malo sportskog znanja okušajte sreću nekim "ludim" tiketom, ko zna možda BMW čeka baš na vas!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA