Nikola Maksimović na meti Juventusa

Čelnici "stare torinske dame" vide talentovanog Zvezdinog štopera kao idealnu zamenu za suspendovanog Bonučija

  • 0

Defanzivac Crvene zvezde Nikola Maksimović dobrim igrama u crveno-belom dresu privlači veliku pažnju stranih klubova, a najzainteresovaniji je izgleda Juventus, koji će već ovog leta pokušati da ga dovede.

U Juventusu mladog štopera vide kao idealnu zamenu za Leonarda Bonučija, koji je suspendovan zbog afere oko nameštanja utakmica.

Prepreka za realizaciju ovog transfera je trener Zvezde Robert Prosinečki, koji odbacuje svaku mogućnost da pusti Maksimovića.

- Nikola Maksimović nije na prodaju! On je samo šest meseci u Crvenoj zvezdi, nije pokazao ni pola od onoga koliko može. Uopšte ne razmišljam o tome da Nikola ode u Juventus - rekao je Prosinečki "Kuriru".

Nikola Maksimović (21) visok je 193 centimetra, a sa Crvenom zvezdom ima ugovor do 30. juna 2016. godine. Njegova vrednost na evropskom tržištu iznosi 1,25 miliona evra, a "crveno-beli" ga sigurno ne bi prodali za manje od pet miliona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA