BOŽINOV U PARTIZANU: Bugarin je Đurićev treći čovek?

Eventualni dolazak iskusnog fudbalera, koji je u svojoj karijeri branio boje Fiorentine, Juventusa, Mančester sitija i Parme, rešio bi sve probleme koje u napadačkoj liniji u ovom trenutku imaju "crno-beli"

  • 1

Bugarski internacionalac Valerij Božinov mogao bi uskoro da pojača konkurenciju u napadu srpskog šampiona Partizana, saznaje Mondo. Božinov je zvanično igrač lisabonskog Sportinga, a prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Lećeu.

Eventualni dolazak iskusnog fudbalera, koji je u svojoj karijeri branio boje Fiorentine, Juventusa, Mančester Sitija i Parme, rešio bi sve probleme koje u napadačkoj liniji u ovom trenutku imaju "crno-beli".

Prvi čovek sprskog šampiona Dragan Đurić je prilikom nedavne posete Zagrebu, gde je navodno pratio napadača Dinama Krstanovića i Maribora Tavaresa, rekao da postoji i "neko treći", a taj treći je, po svemu sudeći, Božinov.

Portugalski mediji prethodnih dana pisali su o tome da su za Bugarina zainteresovani klubovi iz Serije A, a kao najozbiljnije opcije pominjani su Torino i Peskara. Božinov je takođe medijima rekao da bi voleo da se vrati u Italiju, gde je, osim za Leće, nastupao i za Fiorentinu i Juventus pre nego što se preselio na Ostrvo, gde se nije snašao u dresu Mančester sitija, pa se vratio na čizmu, tačnije u Parmu, odakle je došao u sadašni klub Sporting.

Partizanov adut u borbi za Bugarinove usluge je njegov reprezentativni drug Ivan Ivanov koji već brani boje srpskog šampiona.

Božinov je za A reprezentaciju Bugarske odigrao 36 utakmica i postigao šest golova. Ukoliko se dogovori sa Partizanom, Bugarin bi i u Humsku došao na pozajmicu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA