JELEN SUPERLIGA: Krunić najbolji trener, Marković bez premca

Za trenera Jagodine glasalo čak 12 kolega čime je ubedljivo pobedio konkurente Jankovića, Vermezovića i Milinkovića

  • 0

Zajednica Super lige i Pivara iz Apatina nagradiće na svečanosti u hotelu „Hajat” najbolje u elitnom takmičenju. Ovom ceremonijom zvanično će biti spuštena zavesa na jesenji deo sezone.

Nagrade najboljem treneru, najboljem igraču i najboljem mladom igraču uručiće Branimir Babarogić, predsednik Zajednice Super lige i Slobodan Srećković ispred generalnog sponzora Pivare iz Apatina.

Treneri su bili prilično jednoglasni kad je reč o izboru najboljeg kolege. Od 15 mogućih glasova, za šefa struke Jagodine za Sima Krunića glasalo je čak 12 trenera. Vladimir Vermezović, Aleksandar Janković i Zoran Milinković su dobili po glas.

Za najboljeg igrača izabran je Lazar Marković iz Partizana. „Ljutu borbu“ vodio je sa Ognjenom Mudrinskim, napadačem Crvene zvezde, kome je pripalo drugo mesto.

Najteže je bilo prilikom izbora najboljeg debitanta u Jelen Super ligi. Na kraju su se izdvojili Aleksandar Mitrović iz Partizana i Nemanja Radoja, prvotimac Vojvodine. Ko je najbolji debitant Zajednica Super lige objaviće danas.

(Telegraf.rs / Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA