Federer đuskao sa Sunđer Bobom, Nole sa Serenom (FOTO) (VIDEO)

Tokom manifestacije "Kids dej" u Melburn parku teniski asovi Novak Đoković, Rodžer Federer, Serena Vilijams, Viktorija Azarenka, Ana Ivanović, Žo Vilfred Conga i drugi zabavljali decu svojim "ludorijama"

  • 0

Euforija pred start prvog gren slem turnira u sezoni Australijen opena raste iz sata u sat. Još samo dva dana ostalo je do početka velikih borbi za najboljeg, a teniseri su iskoristili priliku da se zabave pre nego što uđu u ritam mečeva.

Tako je i bilo na tradicionalnoj manifestaciji "Kids dej" u Melburn parku, gde su se okupili šampioni gren slema. Novak Đoković, Rodžer Federer, Serena Vilijams, Viktorija Azarenka, Ana Ivanović, Žo Vilfred Conga i drugi zabavaljali su decu svojim "ludorijama".

Tako su Federer i Conga u jednom trenutku, dok su igrači igrali na terenu, stali kod mrežice i u maniru najboljih sakupljača dodavali loptice teniserima s obe strane terena.

Naš Nole opet je pokazao svoje plesne kvalitete igrajući megapopularni hit "Gangnam stajl" sa Serenom Vilijams, dok se Federer zezao sa popularnim likom iz crtaća Sunđer Bobom.

(Telegraf.rs / Foto: AP)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA