SAVIĆEVIĆ: Vučić nek uhapsi jednog tajkuna da uloži u Zvezdu

"To je jedini izlaz iz ove krize da neko reši dugove i uloži pet ili deset miliona evra, jer dolazak ovoga ili onoga i razne svađe su smešne stvari kada je dug 48 miliona evra", rekao je nekadašnji fudbaler Zvezde

  • 3

Legenda Crvene zvezde Dejan Savićević pomno prati dešavanja u svom voljenom klubu i teško mu pada čitava situacija sa dugom, svađama i ostalim problemima.

Zato je popularni "genije" uputio šaljiv predlog potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću, kako da pomogne "crveno-belima" u kriznoj situaciji.

- Vučić bi trebalo da uhapsi jednog tajkuna, da Zvezdu dovede na nulu i uloži još pet ili deset miliona evra. To je jedini izlaz, a za godinu dana na taj način stala bi na noge. Dolazak ovoga, odnosno bilo koga, svađa sa Čovićem, sve je to smešno kad je dug 48 miliona evra. Mora da postoji nervoza među svima njima, a niti Džajić ima čarobni štapić, niti ga imaju Čović i Vučić.

- Jedino bi onaj šeik, daj bože da hoće da uloži, mogao kroz neke transakcije da opravi Zvezdu. Jer, bez generalnog oporavka, odnosno krupnog kapitala, da Zvezda vrati dugove i ima rezultate, po meni to je nemoguća misija – izjavio je Savićević za "SOS kanal".

Za mnoge je bilo iznenađenje da Džajić može nekoga da udari, pa čak i za Savićevića, ali donekle razume situaciju.

- Džajića, zaista, ne znam kao takvog. Verovatno je bio žestoko uvređen, takve sam dobio informacije. Jer, znate kako je kad se nešto nakupi… Nije to samo bilo sad, već traje od prvog dana.

- Čović je bio nezadovoljan sa njim, što je doveo šuraka Zečevića, pa Momu Gacića… Hoće da teraju, a dovode ljude. Da dovode neke eksperte, pa u redu… Znači, ima dosta stvari koje su tinjale između njih, nije to bila reakcija na osnovu samo jedne rečenice.

- Čović već dugo nije zadovoljan radom, malo po malo i ta uvreda doveli su do Džajićeve reakcije. Da ga nije teško uvredio Džajić, ubeđen sam sto odsto, ne bi tako reagovao - smatra Dejan Savićević.

(Telegraf.rs / SOS kanal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    27. januar 2013 | 14:54

    Treba im jedan mamic

  • mudri

    27. januar 2013 | 09:50

    Pa kakve veze ima cg fudbal sad sa ovim ? Pa sta da covek kaze na ove mudre konstatacije...

  • hromi daba

    27. januar 2013 | 03:09

    Savičeviću, Zvezda će se izvuči iz blata ali neznam dali će to uraditi Crnogorski fudbal ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA