NOVAK PRESREĆAN PORUČIO NAVIJAČIMA: Volim i ja vas! (VIDEO)

Srpski teniser posle četvrtog trijumfa u Melburnu izjavio da mu je ovo najdraži Gren slem

  • 1

Novak Đoković potvrdio je da je najbolji svetski teniser pobedom nad Endijem Marejem u finalu Australijen opena 6:7, 7:6, 6:3, 6:2. Novak naravno, nije previše uzleteo u pobedi i prvo se zahvalio velikom rivalu sa kojim je dobar prijatelj.

-  Neverovatan je osećaj osvojiti trofej još jednom.  Ovo je definitivno moj omiljeni Grand slem. Volim ovaj teren - istakao je Đoković po dobijanju šampionskog pehara, a na skandiranje "Nole mi te volimo" sa tribina, ima spreman odgovor:

- Volim i ja vas!

- Na kraju, želim da se zahvalim svom timu zato što su uvek bili uz mene. Vi zaslužujete ovaj trofej koliko i ja  - rekao je Nole.

Britanci već neko vreme dvojicu veliki rivala porede sa rivalitetom Nadala i Federera. Novak je uz čestitke rivali, poželeo nove jake mečeve sa Marejom.

- Imali smo nekoliko uzbudljivih mečeva, nadam se da ćemo ih imati još mnogo. Večeras nisi imao sreće. Želim ti da je imaš ubuduće - rekao je Đoković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    27. januar 2013 | 14:57

    doktor,imperator,admiral,djeneral,pukovnik,primarijus,direktor,princ,kum,grof,magistar,vojvoda,diktator,inzenjer,faraon,seik,samuraj,komandant i naravno zvezdash ser Novak Djokovic....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA