ČELSIJEVI MAJSTORI: Oskar brusi led, Tores kuva (VIDEO)

Londonskom klubu možda ne ide najbolje u poslednje vreme što se tiče rezultata, ali ako želite ledenu skulpturu ili neki kolač, možete se obratiti upravo napadačima "plavaca"

  • 0

Aktuelni šampion Evrope ove sezone neće ponoviti prošlogodišnji veliki uspeh i odbraniti svoju prvu titulu Lige šampiona, verovatno neće osvojiti ni Premijer ligu, jer im Mančester junajted beži čak 16 bodova, ali zato znaju "plavci" šta bi mogli da rade... Da snimaju reklame!

Fernando Tores i Oskar odlučili su da se oprobaju i u nekim drugim zanatima kad im već fudbal u poslednje vreme ne ide. I jedan i drugi su u kompletnoj opremi Čelsija pokazali šta znaju da urade i sa svojim rukama. Obojica su bili glavni "glumci" u reklamama za generalnog sponzora njihovog kluba "Samsunga", koji je na "Stamford bridžu" još od 2005. godine.

Brazilac je nabio rukavice na ruke, uzeo dleto i krenuo da brusi led. "Nije mu mnogo trebalo" da od velike kocke leda napravi malu skulpturu lava koji se nalazi na grbu londonskog kluba.

S druge strane, Tores se nije "pozabavio" nekim sličnim ručnim zanatom, već je otišao u kuhinju i napravio jedan kolač. Zna i da secka, muti jaja, pravi fil koji je, naravno, plave boje kao boja kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA