Rodman ne zna geografiju, pa mu ju je objasnio PSY!

Bivši američki košarkaš po odlasku u Severnu Koreju ponadao se da će možda sresti, kako on kaže, "tipa iz Gangnam Stajla", ali mu je onda PSY objasnio da on nije iz te države

  • 1

Južnokorejska muzička senzacija PSY održao je putem Tvitera lekciju iz geografije američkoj košarkaškoj legendi Denisu Rodmanu.

Iznerviran što ga često poistovećuju sa komunističkim režimom u Pjongjangu, izumitelj popularnog "Gangam plesa" poslao je poruku nekadašnjem košarkašu, koji je nedavno doputovao u Severnu Koreju, kako bi mu razjasnio neke geografske pojmove.

Petostruki šampion NBA je po dolasku u Severnu Koreju na svom Tviter nalogu napisao

- Možda ću tokom boravka ovde sresti tipa iz "Gangnam Stajla" - na šta mu je PSY odmah odgovorio da je korejsko poluostrvo više od pola veka podeljeno.

- Ja sam iz južnog dela, čoveče!!! - istakao je pevač koji je prvi probio plafon od mlijardu pregleda na Jutjubu.

Rodman je došao u Severnu Koreju u diplomatsku misiju sa delegacijom u kojoj su košarkaški treneri, profesionalni igrači kao i tri člana čuvenih "Harlem Globtrotersa".

Rodmanova poseta predstavlja pokušaj da se utiče na smanjivanje političkih tenzija koje postoje između SAD i Severne Koreje.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA