Škotima Srbija služi za eksperiment!

Pred dolazak u Novi Sad, selektor ostrvske reprezentacije najavio priliku za igrače iz drugog plana...

  • 2

I to doživesmo. Selektor reprezentacije Škotske Gordon Strahan najavio je eksperiment u Novom Sadu protiv reprezentacije Srbije!

"Suknjice" traže igru, a kako "orlovi" igraju, imaju idealnu šansu da poprave utisak u Srbiji posle neočekivanog poraza od Velsa u petak (2:1).

- Dobiće priliku neki drugi igrači da se pokažu. Ovo nije dobar period za nas. Pokušaćemo da eksperimentišemo i vidimo ko su dobri igrači za ovaj tim. Protiv Velsa bilo je pojedinaca koji su se istakli, ali i onih koji su sigurno mogli bolje - rekao je Strahan za britanske medije.

Škoti će biti bez "pocrvenelog" Roberta Snodgrasa i Stivena Flečera, koji je na početku meča sa Velsom povredio zglob.

Posle pet odigranih utakmica Škotska se nalazi na poslednjem mestu Grupe A sa samo dva osvojena boda.

(Tanjug / Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukašin

    23. mart 2013 | 16:37

    Što mi smo baš pogodni za eksperimente , samo što oni nemogu Sinišu da zajebu on je kralj za te stvari. Znaš kad niko ali niko nemože da pogodi sastav tima. Protiv Škotske očekujem Kocića na golu, Brkića na levom krilu , a Karadžića na levom beku. Šta , pa nismo mi sisali vesla , ih istrenirao nas Siniša.

  • baki

    24. mart 2013 | 00:01

    Bravo Vukasine nas Miha i sam se izgubi kada mu izadju momci na terenu haha nebih me zacudilo da vidim Tadica u halfu haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA