TIPSAREVIĆ: Dosta mi je svega, moram na odmor!

Samo koji sat posle eliminacije iz Monte Karla, srpski teniser ističe da su i druge stvari uticale na njegovu prezasićenost i lošu formu

  • 2

Poraz protiv Bugarina Grigora Dimitrova već u prvom kolu ATP turnira u Monte Karlu poslednji je u nizu pokazatelja da srpski teniser Janko Tipsarević nije ni bleda senka igrača od prošle sezone.

Bez obzira na to što nije nastupao za Dejvis kup reprezentaciju u prethodnom duelu protiv SAD, kako je rekao zbog premora, Tipsa, zbog nečega, očigledno još nije spreman za nastavak sezone.

Da Tipsarević verovatno ima nekih problema, svedoči i izjava srpskog tenisera preko Tvitera u kojoj je pokušao da objasni neke stvari.

- Uzimam malo slobodnog vremena od svega ovoga. Ovo više nema nikakve veze sa forhendima i bekhendima - istakao je Tipsarević.

Preostaje nam samo da se nadamo da će Tipsarević biti spreman za finalne okršaje koje očekuju Dejvis kup reprezentaciju Srbije jer, nema sumnje, da će nam igrač njegovog kalibra i te kako biti potreban u pohodu za novu ''salataru''.

 

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA