TRENER ČERNOMORECA: Naći ćemo način da savladamo Zvezdu!

Ukrajinski stručnjak Roman Grigorčuk svestan da njegov tim oćekuje težak meč na ''Marakani'', ali je uveren da će fudbaleri na terenu ''umreti'' za trijumf

  • 4

Pobeda Černomoreca nad Metalurgom rezultatom 1:0 u okviru petog kola ukrajinske lige i te kako je podigao moral domaćim fudbalerima koji u četvrtak od 20:30 minuta igraju revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Crvene zvezde.

Dobar rezultat iz prvog meča (3:1),ali i odlična partija protiv Metalurga daju Černomorecu i njihovom treneru Romanu Grigorčuku nadu da mogu da preskoče ''Marakanu''.

- Odmah po završetku utakmice sa Metalurgom okrenuo sam se meču protiv Zvezde. Iako je prvobitni plan bio da se ključni igrači odmore silom prilika morao sam da ih ubacim u igru - rekao je Grigorčuk i dodao:

- Razmišljao sam koliko smo snage potrošili i kako je veoma malo vremena za oporavak, ali naći ćemo način. Imamo sve osobine koje su potrebne za to i verujem da će sve biti u redu. Ne možemo ostati bez cilja, takav je momenat da čak i ako ne možeš, moraš to da uradiš. Čak i ako si na izdisaju, moraš to da uradiš, pa onda da umreš.

Ukrajinski stručnjak je takođe odbio da prognozira rezultat u Beogradu, iako je pre samo sedam dana poželeo pobedu sa što većom razlikom.

- Nikada ne predviđam rezultat, ne kladim se, imam krajnje negativan stav prema tome. Znam samo da nas čeka jako težak meč - dodao je Grigorčuk.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xoxo

    5. avgust 2013 | 19:15

    Naci ce zvezda nacin da savlada sama sebe

  • Igor

    5. avgust 2013 | 22:56

    Nijedan nas tim nije zasluzio da igra u nekom od Evropskih kupova! Prekinite da se zanosite...

  • heisenberg

    5. avgust 2013 | 23:49

    zorane opravdaj srpski jezik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA