Životinja Šimunić kažnjen s dva meča, Srbija s 50.000 franaka!

Navijači Srbije tokom meča zapalili su nekoliko baklji, lomili i palili stolice, a istim su gađali i hrvatskog reprezentativca nakon brutalnog starta nad Miralemom Sulejmanijem

  • 14

Disciplinska komisija Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) kaznila je danas Fudbalski savez Srbije sa 50.000 švajcarskih franaka (44.854 evra) zbog propusta u organizaciji utakmice s Hrvatskom (1:1) u kvalifikacijama za prvenstvo sveta u Brazilu.

Navijači Srbije tokom meča zapalili su nekoliko baklji, lomili i palili stolice, a istim su gađali i hrvatskog reprezentativca Josipa Šimunića nakon brutalnog starta nad Miralemom Sulejmanijem.

Upravo za taj start, odnosno za crveni karton koji je dobio, Šimunić je kažnjen sa samo dve utakmice, što je dobra vest za Hrvate, s obzirom na to da će propustiti mečeve s Belgijom i Škotskom u finišu kvalifikacija, ali će biti na raspolaganju selektoru Igoru Štimcu za novembarske mečeve baraža.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobar

    2. oktobar 2013 | 11:59

    Nista cudno....konjusari su u eu haha

  • Serb-BL

    2. oktobar 2013 | 12:16

    Opet se sprdaju na nas racun. Dal je moguce da nas toliko mrze a ovi nasi trckaraju za njima ko dete za sisom. Ovaj ustasa umalo da ga ubije, vidi se da je s namerom to uradio. Dokle to da se tolerise!?

  • Gfsa

    2. oktobar 2013 | 11:21

    Bitno je da smo mi kaznjeni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA