Republika Srpska s Ibrahimovićem napada Srbiju u novembru?

Ukoliko čelnici FIFE i UEFE dozvole, Srbiji bi, umesto Brazila koji je otkazao prijateljski meč u novembru, u termin moglad da ''uskoči'' selekcija Republike Srpske

  • 16

Sve oči su ponovo uprte u FIFU i UEFU! Posle otkazivanja mogućeg duela između fudbalskih reprezentacija Srbije i Brazila sredinom novembra, ''orlovi'' bi napokon mogli da odigraju istorijski duel u Banjaluci protiv selekcije Republike Srpske.

S obzirom na upražnjen termin u novembru, nije isključeno da se već dugo najavljivani revijalni meč odigra u gradu na Vrbasu. Naravno, ukoliko za to stigne potvrda od čelnih ljudi FIFE i UEFE koji se najviše pitaju jer je Izvršni odbor FS BIH već na prvom koraku odobrio ovakvu ideju.

Ukoliko se ova ideja realizuje postoji mogućnost da dres najjačeg tima Republike Srpske obuku Zlatan Ibrahimović i Marko Marin, kao i Neven Subotić koji je već reprezentativac Srbije. Takvu ideju potvrdio je selektor RS i pomoćni trener Borusije iz Dortmunda Željko Buvač.

- Zna se ko je Zlatan Ibrahimović u svetu fudbala. Biće u našim planovima ukoliko ne bude imao obaveza u reprezentaciji Švedske. Naš plan je da u sastavu RS nastupaju velike zvezde, afirmisani igrači i talenti koji tek treba da se dokažu - rekao je Buvač nedavno za banjalučki Evroblic, a prenosi Alo.

Međutim, uzimajući u obzir to da će selekcija Švedseke u novembru igrati baraž za plasman na SP, malo je verovati da će se Ibrahimović naći na terenu u Banjaluci.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hamurabi

    21. oktobar 2013 | 12:17

    Citam komentare od svojih Srba i nista drugo nego jadni ste. Za ove ostale me ne iznenadjuju pokusaji uvrijedljivih komentara. Sta kaze vasar i selendra. Srbijo, stidi se svojih Srba. Utakmica bi trebala biti na obostrano zadovoljstvo,ali nee, RS to ne zasluzuje. Cast pojedincima, ali Republika Srpska je SRPSKA!!!

  • BA

    21. oktobar 2013 | 08:35

    Ibrahimović, ha-ha-ha-ha...................................................................!

  • heisenberg

    21. oktobar 2013 | 10:44

    koja glupost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA