LIGA KUP: Siti u produžecima i Totenhem na penale izborili četvrtfinale! (VIDEO)

"Pevci" posle 120 minuta odigrali 2:2 sa Halom, a onda u maratonskoj seriji jedanaesteraca (8:7) plasirali se u narednu rundu * Negredo i Džeko doneli prolaz Sitiju protiv Njukasla, 2:0

  • 0

Dva meča četvrtog kola Liga Kupa Engleske odigrana u sredu donela su dosta neizvesnosti i oba su otišla u produžetke, a susret između Totenhema i Hala rešen je tek penalima.

Totenhem je poveo u 16. minutu golom Sigurdsona, da bi njihov Fridel autogolom u 54. izjednačio. Činilo se da će gosti do četvrtfinala kada je Mekšejn u produžecima, u 99. minutu doneo prednost, međutim Kejn je u 108. doneo novo izjednačenje. Usledili su penali, a maratonsku seriju dobio je Totenhem 8:7.

Mančester siti mučio se u Njukaslu, posle 90 minuta bilo je 0:0, ali stvari su došle na svoje u dodatnom periodu. Negredo je u 99. minutu konačno našao put lopti do mreže domaćina, da bi u Džeko u 105. povisio na 2:0 za goste, a tim rezultatom se i završio meč. Gosti su nastupli u mešovitom sastavu, a na golu je umesto Džoa Harta bio Rumun Kostel Pantilmon.

REZULTATI:

Totenhem  - Hal 2:2, penalima 8:7

(Sigurdson 16, Kejn 108 - Fridel 54 ag, Mekšejn 99)

Njukasl - Mančester siti 0:2

(Negredo 99, Džeko 105)

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA