SAVIĆEVIĆ: Bolje da mi kažu da ne računaju na mene, nego ovo da mi rade!

Mladi vezista preko Tvitera izrazio nezadovoljstvo zbog toga što ponovo nije bio opcija trenera Stojanovića

  • 1

Fudbaleri Crvene zvezde jesu pobedili Radnički iz Kraguevca u osmini finala Kupa Srbije, ali ono što je ''bacilo senku'' na ovu pobedu jeste neigranje Vukana Savićevića i Stefana Mihajlovića, Zvezdine dece, kojima je Slaviša Stojanović pre meča obećao da će se suprostaviti Šumadincima.

- Njih dvojica trebalo je da imaju veću minutažu, ali jedini razlog što nisu dobili šansu jeste što su izmene koje sam izvršio, bile prinudne. Obećao sam im na početku meča da će igrati, ali ponavljam, silom prilika to se nije desilo - izjavio je Slovenac posle meča, ali to objašnjenje se očigledno nije dopalo mladom Savićeviću koji je utem Tvitera iskazao tugu zbog nedobijanja prilika da znoji Zvezdin dres.

Podsetimo, i Stefan Mihajlović je nedavno izrazio nezadovoljstvo zbog neigranja u prvom timu, a ostaje nedoumica zašto je Onjilo dobio šansu ispred njega na meču sa Radničkim, ali i Mladenović koji je tužio klub i svakako nije bio ''standardan'' na treninzima.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Morski pas

    31. oktobar 2013 | 11:10

    Pa idi u cuku i tamo reci da mrzis zvezdu....kad ode stojanovic igraces i onako nisi ekstra klasa...kad moze kasiljas da sedi na klupi sedi ti mali..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA